Aberdeen Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Geografi Hösten Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Sommaren Storbritannien Våren Yngre resenärer Storbritannien

Aberdeen reseguide för handikappanpassad semester

Aberdeens tillgänglighetsguide för handikappanpassad semester

Aberdeen är en vacker stad i Skottland, som även är den perfekta tillflyktsorten. Staden har massor av festivaler, slott, och andra sevärdheter som gör den till en stor stad för nästan alla.

Att göra


Gordon Highlanders museum

Detta museum är ett lärofyllt äventyr. Med sex olika temarum och en trädgård, kommer detta museet med säkerhet att vara en minnesvärd del av din resa. De erbjuder olika festivaler och evenemang under hela året för att göra ditt besök oförglömligt.

Aberdeen sjöfartsmuseum

Detta museum berättar om den fängslande Nordsjön. Du kan se spännande utställningar av North- båtarna. Du kan också lära dig om oljeindustrin till havs. Museet har också utställningar om “hur man fiskar” och hur man parkerar en båt. Detta museum är perfekt för den nautiska entusiasten.

Duthie Park och Vinterträdgårdar

Denna park hittar du nära till centrum. Med några av de bästa lekområdena i Skottland, kommer Duthie Park säkert att bli en hit för barnen. Du kan paddla båt i dammen men också besöka parkens exotiska trädgård, inrymt i ett glashus. Winter Gardens har flest arter av kaktusar i Storbritannien.

Handikappanpassad Semesteruthyrning Aberdeen

Handiscover hjälper dig att göra alla nödvändiga arrangemang för att hitta boende som passar din situation. Vår hemsida har tre tillgänglighetsalternativ att välja mellan. Du väljer ditt alternativ och en lista över boenden visas som erbjuder det du behöver. Välj från listan och få en enkel och avkopplande vistelse hemifrån.

Transport

Aberdeen erbjuder bussar som kollektivtrafik. Du kan använda det normala busschemat eller till och med boka en buss i förväg. Taxi finns också. Andra tjänster finns även tillgängliga för att hjälpa dig att planera din tid i Aberdeen. Oavsett vilket du väljer, är ditt besök i Aberdeen något du alltid kommer att minnas.

Add Comment

Click here to post a comment