Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Flykt till naturen Geografi Kuster & Klippor Öar & halvöar Resetips Resmål Säsong Sommaren Srilanka Stränder Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Sri Lanka

Guide till tillgängliga boenden i Sri Lanka – Handikappsresor

Discover Accessible Sri Lanka

Upptäck Tillgänglig Sri Lanka

Upptäck Sri Lanka, en ö juvel i Indiska oceanen och hem till rika kulturella detaljer, exotiska vilda djur, utsökta kök och tillgängliga alternativ som gör denna semesterdestination en behandling för alla. Oavsett om du njuter av semestern med en grupp eller tar en soloresa, har Sri Lanka gott om alternativ för din njutning. Besök underbara stränder, ta safariresor, kom nära med naturskatter, utforska religiösa tempel och upplev de livliga sevärdheterna och dofterna i städerna och marknaderna. Denna unika resa kommer att ge upplevelser du kommer att minnas för en livstid.

Skriv dit du skulle vilja åka så visar vi dig några fantastiska tillgängliga boendealternativ!

HANDIKAPPANPASSADE AKTIVITETER I SRI LANKA

Sri Lanka erbjuder många fantastiska attraktioner som är genomförbara oavsett din rörlighet. Delta i festivaler, koppla av på hotellets spa, shoppa och dra nytta av några fantastiska turistattraktioner. Några av de bästa sakerna att göra och se i Sri Lanka. Här kan du få en naturlig och historisk upplevelse.

UPPLEV NATUREN

Pinnawala Elefant Barnhem

Adress – Colombo-Kandy Road
Webbplats – https://www.lanka.com

elephant sri lanka

Beläget mellan tillgängliga semesterbostäder i Sri Lankas huvudstad Colombo och den historiska kungliga staden Kandy, är elefantbarnhemmet hem för en bunge med över 100 elefanter. Dagliga aktiviteter inkluderar flaskmatning och badtider. Turister komplimang barnhemmet för att ha rullstol tillgänglighet vid både huvudingången och tribun området där du kan visa bad.

Många vackra stränder

sri lanka beach

Webbplats – https://www.insightguides.com

Sir Lanka har flera vackra stränder att njuta av. Oavsett vilken sida av ön du är på, väntar långa vidder av gnistrande sand och utsökt blått vatten på dig. Njut av sol, sand och hav medan du kollar in sköldpaddor, shopping och vattensporter. Många stränder är bekvämt beläget nära andra attraktioner som tempel och djurparker så att du kan tillbringa dagen. Missa inte de färska skaldjur som serveras på restaurangerna vid stranden – ett perfekt komplement till saltluften och den brytande surfen som omger dig.

Minneriya nationalpark

Adress – Habarana-Polonnaruwa Road, Habarana50150
Webbplats – http://lankarounddriver.com/

En av de högst rankade turistattraktionerna i Sri Lanka och ett toppval för naturentusiaster, turister beskriver glödande den fantastiska parken. Med safarialternativ kan du komma nära elefanter, leoparder och andra vilda djur i rymliga, öppna fordon som enkelt kan rymma en rullstol. Upptäck många arter av lokala växter, exotiska fåglar, ovanliga djur och till och med insekter som Minneriya är hem för över 75 arter av fjäril.

Nationalmuseer

Adress – Albert Crescent, Colombo
Webbplats – http://www.museum.gov.lk

sri lanka natioanl museum

De unika museerna i hela Sri Lanka hjälper dig att utforska ländernas långa historia, lära dig om inhemska växt & djurarter, upptäcka den lankesiska pärlahandeln, studera arkitektur & konst, frossa i de rika lokala folkutställningarna och lära dig om allt från valfångst till te. Även om vissa museer har trappor som begränsar tillgängligheten, de flesta erbjuder massor av skärmar och information som är fullt tillgängliga för funktionshindrade.

Kolla in våra nya Tillgängliga resepaket och information om resor till avlägsna platser som Sri Lanka här:

Bästa tillgängliga resepaket nu på Handiscover

TILLGÄNGLIGHETSANPASSAT BOENDE I SRI LANKA

Accessible Accommodation In Sri Lanka

Med Handiscover är det enkelt och bekvämt att hitta ett tillgängligt boende för din semester i Sri Lanka. Våra världsomspännande alternativ och fokus på platser med bostäder för personer med begränsad rörlighet eller annat funktionshinder innebär att du hittar exakt vad du letar efter för att göra det möjligt att utforska Sri Lanka.

Våra alternativ inkluderar olika prisklasser och platser så att du kan få ut det mesta från din semesterbudget. Vi erbjuder en mängd tillgängliga boenden inklusive små hotell, hus, stugor, lägenheter, och bed-and-breakfast. Uthyrning har handikappanpassade bekvämligheter, såsom ramper, anpassade badrum med rulle i duschar och toaletter med en eller två grab rails.

Oavsett om du väljer en av de många hotell och resorts vi har hittat eller väljer att uppleva staden som en infödd genom att välja från flera lägenheter, hittar du den tillgång du behöver för din ultimata Sri Lanka semester. Det är spännande att vi erbjuder £ 25 rabatt kupong för den första bokningen!!

För närvarande visar inte våra boenden i Sri Lanka på hemsidan, men du kan kontakta oss via: booking@handiscover.com eller på +44 1550 400022 (Storbritannien). Vårt supportteam hjälper dig att hitta de mest lämpliga boendena. Njut av ditt tillgängliga semesterboende i Sir Lanka!

TA DIG RUNT SRI LANKA MED ETT FUNKTIONSHINDER – TILLGÄNGLIG TRANSPORT

Sir Lanka har ett brett utbud av transitalternativ som kan hjälpa dem med funktionshinder eller använder rullstol.

Rullstolsanpassade Bussar

Standardformen för transport över hela ön. En rullstolsanvändare måste lyftas på eller “bum upp” stegen till en plats. Inte bra. Förare gillar inte att hänga kvar heller, så de kanske inte är beredda att vänta på dig. Dessutom är de kompletta galningar, kör platt ut och tar alldeles för många risker. Du lär dig snart att bli bra ur vägen för bussar.

Tillgängliga tåg

Tågen är mer tillgängliga och rullstolsvänliga bussar. Vissa delar har några höga steg upp till vagnen, men det finns alltid någon på väg att låna ut en hand. Tågnätet är inte omfattande. En rekommendation är att resa med tåg till backlandet.

Hyra en tillgänglig bil och förare

I centrum i Kandy, kan du hitta http://bluehaventours.com turer i den kulturella triangeln börjar vid Kandy och lämnar vid Polonnaruwa. Du kan också skräddarsy en rutt och bilarna är rullstolsvänliga.

Med så mycket att se, upptäcka och utforska tillgängliga Sri Lanka är det perfekta resmålet för din nästa semester. Låt Handiscover hjälpa dig att hitta den perfekta orter, hotell, eller lägenheter för din vistelse. Du kommer att se till att du och dina nära och kära njuta av en semester att minnas i en destination. Du glömmer aldrig det tillgängliga semesterboendet i Sir Lanka.

Sök efter dina Tillgängliga Boenden i över 80 Länder!

 

Add Comment

Click here to post a comment