Äldre Resenärer Berg & Grottor Demografiska Familj med barn Geografi Grancanaria KanaryIslands Kuster & Klippor Öar & halvöar Resetips Resmål Säsong Sommaren Stränder Teneriffa Våren Yngre resenärer Spanien

Teneriffa tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Teneriffa tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en fantastisk semester på Teneriffa

Teneriffa är vad semester drömmar är gjorda av. Från varmt vårliknande väder och vackra vatten till en spännande temapark och vattensporter, har Teneriffa allt du behöver för att njuta och koppla av på semestern. Låt Handiscover hjälpa dig att ha Teneriffa resa för livet med vår Accessible Semesteruthyrning Teneriffa. Vi garanterar dig stressfri komfort med våra tillgängliga uthyrningsalternativ.

Saker att göra på Teneriffa

Ta en drive

Känd för sin underbara natur, när besökare kommer hit med en enhet blir en händelse helt på egen hand. Ta långa, slingrande bergsvägar förbi berg och exotisk flora och fauna.

Siam parkerar

Kom till denna färgglada temapark för att njuta av åkattraktioner, vatten och goda godisar i en miljö inspirerad av Thailand! Ta dig sedan ner de breda stigarna för att se vattenlivet som sjölejon och koi-fisk!

Loro Parque

Fånga en spännande show sätta på mina djurartister på denna otroliga zoo och park. Anses vara en topprankad djurpark för det unika och uppmärksamhet på detaljer i de naturliga livsmiljöerna, är detta ett måste för natur- och djurälskare.

Tillgänglighetsanpassade Boenden Teneriffa

Utforska alla underbara hyresfastigheter som Teneriffa har att erbjuda, många inklusive fantastisk utsikt över stranden och vattnet. För det första välja den åtkomstnivå du behöver från våra tre nivåer av tillgänglighet för att passa alla resenärers behov, inklusive stora grupper. Sedan bokar du din tillgängliga hyra med Handiscover genom att välja den åtkomstnivå du behöver. Låt oss slutligen hjälpa dig att få den semester du förtjänar med våra hyror och mer!

Hur ta sig runt Teneriffa

Breda, släta gångvägar gör resor med rullstol och skoter en bris. Hyr en bil för att utforska de mer avskilda områdena på ön När du bokar din Handiscover vistelse vi en också ordna för leverans av rörlighet utrustning och ge dig råd om tillgången på tillgängliga fordon och förare.

Add Comment

Click here to post a comment