Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Geografi Resetips Resmål Säsong Sevilla Sommaren Spanien Underhållning Våren Yngre resenärer Spanien

Sevilla reseguide för en handikappanpassad semester

Handiscover

Sevillas tillgängliga reseguide för en handikappanpassad semester

För en stor semester i Sevilla

Känd för livfull Flamenco dans och morisk arkitektur, har denna huvudstad något att erbjuda alla resenärer. Utforska exotiska och historiska byggnader, äkta spansk mat och mycket mer när du bokar Accessible Holiday Rentals Sevilla med Handiscover. Låt oss hjälpa dig att upptäcka denna stad med den komfort och stil du förtjänar!

Saker att göra i Sevilla

Alcázar av Sevilla

Detta ikoniska moriska palats anses vara en av de vackraste strukturerna i Spanien. Kom hit för att utforska de invecklade och exotiska valv, fantastiska trädgårdar och mycket mer. Ta sedan en rundtur för att lära dig mer om den fascinerande historien och kopplingen till Game of Thrones-serien!

Museum för konst i Sevilla

Ta en tur genom den konstnärliga historien i Spanien genom verken som är inhysta i detta spännande museum. Med bitar från medeltidsperioden fram till början av 1900-talet finns det en hel del att se här för konst- och historieälskare.

ISLA MAGICA SEVILLA20

Inte din typiska temapark, isla Magica erbjuder en underbar miljö inspirerade talet spanska upptäcktsresande tillsammans med rider och mycket mer! Börja ditt besök här genom att plocka upp en parkkarta och planera din resa runt parken. Sedan gå vidare till rider, mat och slutar din dag med 3-d lake show på natten!

Tillgänglighetsanpassade logi Sevilla

Bo i Sevilla och välj bland posh lägenheter, mysiga rum och spretande hem. Låt Handiscover veta vilken åtkomstnivå du behöver så visar vi en mängd olika platser som erbjuder de funktioner du behöver. Boka sedan med oss för att lära dig om ytterligare tjänster som inhyrda förare och andra funktioner som gör det lättare att ta sig runt.

Hur ta sig runt Sevilla

Sevilla är ett livligt turistmål och har ett exemplariskt kollektivtrafiksystem. Ta en taxi för avskildhet och längre resor hyr sedan en scooter som kan vara en snabb väg runt och minska gångtiden.

Add Comment

Click here to post a comment