Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Geografi Kuster & Klippor Mallorca Mallorca Öar & halvöar Palma Resetips Resmål Säsong Sommaren Spanien Stränder Våren Yngre resenärer Spanien

Palma reseguide för handikappanpassad semester

Handiscover

Palma reseguide för handikappanpassad semester

För en härlig semester i Palma

Sandstränder, livligt nattliv och vacker historisk arkitektur samlas för att göra Palma till ett populärt turistmål. Medan du här kan lounge på handikappanpassad tillgänglig strand och turnera det historiska centrumet på dagen då, på natten utforska nattklubbarna och restaurangerna i Paseo Maritimo. Accessible Holiday Rentals Palma ger dig all bekvämlighet och stressfri komfort för att njuta av läckerheterna i Palma oavsett din nivå av funktionshinder.

Att göra i Palma

Castell de Bellver

Adress – Carrer Camilo José Cela, s/n, 07014 Palma, Illes Balears,
Hemsida – Klicka här
Få den mest spektakulära utsikten över Palma från detta otroliga slott och dess tre stora torn. Börja med att ta en tur runt vallgraven innan du går upp för att se ut från denna unikt cirkulära struktur. Därefter utforska det arkeologiska museet och klassiska skulpturer.

Pueblo Español

Adress – Av Francesc Ferrer i Guardia, 13, 08038 Barcelona, Spanien
Hemsida – Klicka här
Detta ovanliga arkitektoniska museum är utformat som en liten by där du kan visa repliker av större spansk arkitektur. Medan du är här, utforska de olika hantverksbutikerna, restaurangerna och mer som verkar inom museibyn. Medan museet byn inte är 100% rullstolsvänlig, mycket av det är och det finns tillräckligt för att se att det är värt ett besök.

Katedralen i Palma

Adress – Plaza Almoina, s/n, 07001 Palma de Mallorca, Islas Baleares, Illes Balears, Spanien
Hemsida – Klicka här
Denna otroliga katedral längs havet erbjuder fantastisk utsikt och är ett fantastiskt exempel på arkitektur i gotisk stil. Byggnationen påbörjades 1229 men var inte helt färdigt förrän 1601. Handikappanpassad tillgång erbjuds i hela tillsammans med tillgängliga badrum och presentbutik.

Handikappanpassade boenden Palma

Från lyxhotell till posh tillgängliga lägenheter, har Handiscover det idealiska läget för din tillgängliga Palma vistelse. Oavsett om du vill ha strandstugornas lugna, självhushåll eller boutiquehotellens och de välutrustade lägenheternas bekvämligheter har vi alternativ för att uppfylla dina tillgänglighetsbehov. Funktionshindrade individer och medresenärer kan alla vara bekväm i en av våra många semesterbostäder som passar flera gäster. Berätta din nivå av tillgång behov och vi kan ge dig hyra alternativ med funktioner som steg gratis hissar, en hiss, och / eller rulla i dusch.

Hur man tar sig runt i Palma

Mellan bussar och tåg, det finns bra kollektivtrafik täckning av staden och stränder. Ta en Palma Sightseeing Bus, de flesta av dem är rullstolsvänliga och träffa alla populära attraktioner och stora köpcentrum. Betala ett pris för dessa specialbussar och få på och av så många gånger du vill under dagen.

Add Comment

Click here to post a comment