Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Las Palmas Öar & halvöar Resetips Säsong Sommaren Spanien Stränder Våren Yngre resenärer Spanien

Las Palmas / Fuerteventura reseguide för en handikappanpassad semester

Handiscover

Las Palmas / Fuerteventuras tillgängliga reseguide för en handikappanpassad semester

För en fantastisk semester i Las Palmas / Fuerteventura

Delas in i 6 kommuner, har Fuerteventura ton att utforska. Med blått vatten och sandstränder i hela, det finns massor av platser för lugn solbad, vattensporter och spännande nattliv. Tillgängliga Semesteruthyrningar Las Palmas/Fuerteventura gör det enkelt att bo nära all sol och roligt på denna pittoreska ö.

Att göra i Las Palmas / Fuerteventura

Las Canteras strand

Canteras ligger i den nyare delen av staden och erbjuder roligt och sol tillsammans med de mest funktionshindrade-access. Ta en ramp på och utanför strandpromenaden som går längs hela stranden för att enkelt ta sig runt. Även här en måltid på en av de många restauranger som serverar traditionella och moderna livsmedel.

Vegueta

Anses vara en av de bästa platserna i Las Palmas för middag, besök här för en eftermiddag eller en kväll för en livlig atmosfär och god mat. Besök på torsdagar för “Tapaskvällar” prova sedan en mängd små tallrikar och öl. Området är också känt för att vara den gamla delen av Las Palmas och har massor av historisk arkitektur.

Oas park Fuerteventura

Djurälskare glädjas! Denna uppslukande upplevelse gör det möjligt för besökare att komma nära och personligt med rovfåglar, sealions, kameler och mycket mer. Kom hit för att bada, promenera och till och med rida med djuren!

Tillgänglighetsanpassade boenden Las Palmas / Fuertaventura

Oavsett om du vill ha en liten lägenhet att helt enkelt sova i när inte på stranden eller ett lyxigt hem, har Handiscover en Fuerteventura hyra som passar din smak. Välj helt enkelt från vår lista över tillgängliga funktioner sedan boka en plats som passar dina behov. Vårt engagemang för din komfort och lätthet garanterar att du får alla funktioner som krävs för att få det stressfria boenden du förtjänar.

Hur ta sig runt

Hyr en bil och chaufför för att ta sig till både de välkända och mer avlägsna delarna av ön. Ett bussystem finns också tillgängligt och körs enligt ett tillförlitligt schema.

Add Comment

Click here to post a comment