Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Geografi Kuster & Klippor Lanzarote Öar & halvöar Resetips Resmål Säsong Sommaren Spanien Våren Yngre resenärer Spanien

Lanzarote reseguide för en handikappanpassad semester

Handiscover

Lanzarotes tillgängliga reseguide för en handikappanpassad semester

För en stor semester på Lanzarote

Besök denna ökenö som präglas av en mystisk historia och ett landskap som skapats av vulkanutbrott och vita sandar. Perfekt för en strandsemester, njut av det varma vädret, varierat landskap och nationalpark. Låt Handiscover hjälpa dig att upptäcka allt detta stranden reträtt har att erbjuda genom att boka på av våra Tillgängliga Semesteruthyrning Lanzarote!

Saker att göra på Lanzarote

Spela Blanca

Upplev den nyaste semesterorten Lanzarote. Playa Blanca är fylld med all vit sand namnet antyder. Ta en färja till denna lilla men vackra samhälle som inkluderar skolor, restauranger och shopping tillsammans med alla stranden kul du behöver för en semester.

Nationalparken Timanfaya

Anses vara den bästa attraktionen i Lanzarote, är nationalparken täckt av vulkanisk aska som spilldes för nästan 300 år sedan. Resa hit för att se fantastiska landskap som har gått oförändrade i århundraden. Ta sedan en buss till Montañas del Fuego (Eldbergen). Sedan, lyssna på din guide berätta om området innan du släpps av. Afters detta, njut av en måltid på restaurangen och sedan besöka butikerna.

lagOmar-museet

Efter att ha njutit så mycket utomhusaktivitet, överväga ett besök på lagOmar Museum. Tag här, ta i denna struktur som var utformad för att det i med samma sten från vilken den byggdes. Se arkitektur inspirerad av arabiska nätter mytologi och innehåller magnifika grottor och andra naturliga funktioner inbyggda.

Tillgänglighetsanpassade boenden Lanzarote

Börja med att välja den åtkomstnivå du behöver från vår enkla guide sedan bläddra i vårt urval av uthyrning. Sedan väljer du från sådana erbjudanden som havet villor, posh lägenheter och mysiga bungalows. Slutligen, boka med oss för att börja planera en resa för livet!

Hur ta sig runt Lanzarote

Ta bussar och skatter för att ta sig runt lättaste. Undvik promenader och cykling eftersom hårda vindar gör detta svårt. Hyr en förare och guide för att få dig till de mer avskilda områdena i Lanzarote och upptäck ditt eget privata gömställe!

Add Comment

Click here to post a comment