Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Geografi La Oliva Öar & halvöar Resetips Resmål Säsong Sommaren Spanien Stränder Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Spanien

La Oliva tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

La Oliva tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i La Oliva

En vacker semester resort väntar dig i La Oliva. Denna kustdestination ligger i Valenciaprovinsen och är fylld med guldvit sand, kristallblått vatten och en tropisk atmosfär. En mer fridfull strandupplevelse än de andra huvudorterna i området, La Oliva är perfekt för singlar, par och familjer. Boka Tillgängliga Semesteruthyrning La Oliva att vara nära till all sol, sand och surfa Oliva har att erbjuda!

Saker att göra i La Oliva

Isla De Lobos

Denna lilla ö är hem för bara ett litet café och miles av vackert vatten och sand. Packa en lunch, vatten och solskyddsmedel för att tillbringa eftermiddagen med att sola och ta ett dopp. Vatten här är inte för djupt så det finns bra för simmare av alla förmåga nivåer.

Korsa ön

Upptäck ön med denna unika turné! Medresenärer föreslår att du börjar med denna körtur som gör att du kan se mycket av ön medan du sitter i en jeep. Lär dig om de platser att gå och se tillsammans med lokal historia från din guide för att starta din La Oliva resa rätt.

Lajares

Denna lilla by är hem för en mängd kaféer, restauranger och barer. Perfekt för en dagsutflykt eller för att slå upp nattlivsscenen. Medan du är här, handla hantverksmarknaden och olika surfbutiker för souvenirer och väsentligheter.

Tillgänglighetsanpassade boenden La Oliva

En hyra vid havet ligger bara några steg bort. Bo inom fötterna från stranden för en sann lyxig och avkopplande semester eller komma närmare butikerna och restaurangerna. Välj din nivå av tillgänglighetsbehov och låt Handiscover hitta den perfekta platsen för dig!

Hur ta sig runt

Bussar gör att ta sig runt ganska enkelt, men taxi och hyrbilar kan vara ännu bekvämare för tillgänglighet och bekvämlighet. Hyr en bil och chaufför för att komma åt de mest avlägsna delarna av området.

Add Comment

Click here to post a comment