Äldre Resenärer Berg & Grottor Demografiska Familj med barn Flykt till naturen Geografi Grancanaria KanaryIslands Kuster & Klippor Öar & halvöar Resetips Resmål Säsong Sommaren Spanien Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Spanien

Gran Canaria reseguide för en handikappanpassad semester

Handiscover

Gran Canarias tillgängliga reseguide för en handikappanpassad semester

För en härlig semester på Gran Canaria

Känd som “Kontinenten i miniatyr”, är denna ö fylld med olika kulturer, mat och attraktioner. Kom hit för en strand semester, en kulinarisk tur och att ta i arkitekturen och vackra flora. Innan du planerar alla de saker du ser boka en Tillgänglig Stuguthyrning Gran Canaria med Handiscover att du får den komfort och lätthet du förtjänar i en semesterbostad.

Att göra på Gran Canaria

Palmitos parken

Besök denna naturliga plats för att se alla exotiska växter och djur ön har att erbjuda. Titta på när majestätiska delfiner simmar i 3 olika pooler sedan interagera med de tropiska fåglarna i deras naturliga livsmiljö. Fortsätt vidare för att interagera med de tropiska fåglarna i deras naturliga livsmiljö och ta in det fantastiska Huset av orkidéer och kaktusträdgårdar.

Dykning

Gran Canaria erbjuder en av de bästa dykning upplevelser i hela Europa. in för att se den imponerande variationen av havsliv. Specialty dykning program kan hjälpa dem med rörlighet frågor för att få ut det mesta av denna fantastiska upplevelse.

Jardín Botánico Viera y Clavijo: El Jardín (Botaniska trädgården)

27 hektar mark och över 500 arter av växter väntar dig i denna natursköna attraktion bra för alla åldrar. Meander genom grunderna för att se en kaktus trädgård, Laurel-Leaved Forest och sedan fountain of the Wisemen.

Handikappanpassade boenden Gran Canaria

Gran Canarias uthyrningsalternativ är lika olika som resten av ön. Bo i rustika lägenheter med självhushåll, moderna rum eller stora bostäder som passar många gäster. Välj den nivå av tillgång du behöver sedan låta Handiscover hjälpa dig att upptäcka rätt semesterbostad för dig!

Hur ta sig runt Gran Canaria

Ta kollektivtrafik för ett prisvärt och välorganiserat transportsätt. Sedan, för att komma till andra öar kan du ta färjan. Hyrbilar finns också men inga tåg eller spårvagnar är på ön.

Add Comment

Click here to post a comment