Äldre Resenärer Benidorm Demografiska Familj med barn Geografi Kuster & Klippor Medelhavet Resetips Resmål Säsong Sommaren Spanien Våren Yngre resenärer Spanien

Benidorm tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Benidorm tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Benidorm

Bländande moderna höghus, pulserande nattliv, och shopping i världsklass väntar dig i Benidorm resortområdet. Rid spännande berg-och dalbanor, äta på utsökt mat eller helt enkelt koppla av i en av de 5-stjärniga spa. Upplev allt detta kompakta stad har att erbjuda med Accessible Holiday Rentals Benidorm från Handiscover! Låt oss se till att du har det bekymmersfria boenden du förtjänar!

Saker att göra i Benidorm

Benidorm-palatset

Få en smak av de glittrande ljusen i Vegas, i denna over-the-top cabaret show och middagsteater. Titta som fantastiskt costumed dansare utför i denna utsmyckade teater sedan äta på en elegant Medelhavsmiddag. I alla måltider ingår traditionellt mousserande Cava-vin för en ännu mer eftergiven upplevelse.

Terra Mitica

Spänningssökare jublar! Utforska denna livliga temapark inte bara för spännande åkturer men ett stort utbud av livsmedel och kulturella sevärdheter. Indelad i 7 regioner, representerar parken 7 olika kulturer inklusive Grekland, Iberia, och Egypten. Som ett resultat finns det inte bara fantastiska åkattraktioner utan också otroliga restauranger.

Charter en Yacht

Ta en paus från nöjen och nattliv, och sätt segel för en avkopplande yachtutflykt. Charter din yacht från Yacht Charter och Segling, en av de största yacht företagen i världen. Medan du är på yachten kan du turnera i vattnet, njuta av att sola och stanna vid olika hamnar för shopping och restauranger.

Tillgänglighetsanpassade boenden Benidorm

Benidorm är gjord för nöje och sol semester och boende återspeglar det. Välj från våra tillgänglighetsnivåer låt oss sedan guida dig till en modern, resort lägenhet. Vi har även uthyrning precis utanför anläggningen för lugnare, strandnära vistelser.

Hur komma runt Benidorm

På grund av den kompakta layouten av staden, är det ganska lätt att gå till fots. Eller, hyr en rörlighet skoter från en av säljarna utanför onsdag / söndag marknaden. När du går eller en skoter är inte bekvämt, det finns också en pålitlig buss system som går fram till midnatt.

Add Comment

Click here to post a comment