Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Kuster & Klippor Öar & halvöar Resetips Resmål Säsong Singapore Sommaren Sydostasien Våren Yngre resenärer Singapore

Singapore tillgänglig reseguide till funktionshindrade vänliga semester

Singapore tillgänglig reseguide till funktionshindrade vänliga semester

För en stor semester i Singapore

Tillgänglig semester lägenheter Singapore är en liten ö land som ligger i Sydostasien. Strax efter Monaco Singapore är världens mest tätbefolkade land. Här finns 5,5 miljoner människor och är modernt, dynamiskt och rent. Vad gör Singapore sticker ut är att medan det är tätbefolkat, mer än 50% av sin mark är täckt av vegetation. Med över 50 parker och fyra naturreservat är det välkänt för att vara en idyllisk trädgårdsstad. På grund av sin enastående skönhet är det populärt för att locka besökare från alla punkter på jorden.

Ta sig runt i Singapore med ett funktionshinder

Du kommer att upptäcka att Singapore har många funktioner som gör det till en mest tillgänglighetsvänlig stad. Många av gatorna och trottoaren har ramper och övergångsställen. De ovan nämnda trädgårdarna har också några asfalterade vägar som möjliggör rullstolsvänlig tillgång. En del av kollektivtrafiken har sittplatser som är avsedda för resenärer med funktionshinder.

Att få de bästa boendena i Singapore som är tillgång vänlig

När du planerar din semesterresa till Singapore kommer du att välja från ett underbart urval av boenden som passar alla budget- och boendestorlekar. Dessa hotell och bostäder erbjuder kort och lång sikt hyror. Du kommer att finna att valet att vara den största när du planerar din resa till Singapore i god tid. Det är också möjligt att engagera en resa agent som kan planera speciella utflykter för de besökare med begränsad rörlighet.

Add Comment

Click here to post a comment