Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Resetips Resmål Ryssland S:t Petersburg Säsong Våren Yngre resenärer Ryssland

St Petersburg tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

St Petersburg tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i St Petersburg

Tillgänglig stuguthyrning St. Petersburg är en rysk hamnstad i världsklass belägen vid Östersjön. Den ritade sin namne och grundades ursprungligen 1703 av Peter den store. I över två århundraden var det den kejserliga huvudstaden i Ryssland. Idag är det fortfarande landets kulturcentrum, värd för globalt kända opera- och baletttrupper samt ryska museet, som visar upp klassisk och modern konst. Två av dess mest kända attraktioner, Hermitage och Ryska museet, är båda tillgänglighetsvänliga för dem som använder rullstolar eller har andra speciella krav.

Ta sig runt St Petersburg med ett funktionshinder

Det är klokt att reservera en bil eller taxi när man tar sig runt St Petersburg, eftersom många av kollektivtrafiken har ännu inte göra de nödvändiga förbättringarna för dem med begränsad rörlighet för att komma runt enkelt och säkert. Vissa gator har ramper och det finns övergångsställen som ligger runt om i staden. Du kan också dra nytta av reserverad handikappparkering i vissa områden. Framsteg sker dock- och gradvis genomförs förbättringar. Så länge du planerar framåt finns det ingen anledning att du inte kan njuta av allt St Petersburg har att erbjuda, oavsett vad dina krav är.

Den bästa tillgång vänligt boende i St Petersburg

Du kommer att upptäcka att det finns en rad intressanta och locka boende som har full tillgänglighet. Många av de semesterbostäder ligger på marknivå eller har full storlek hissar som kan transportera en rullstol. För dig som är synskadad är det möjligt att hitta rum som är signerade med punktskrift. Din bästa insats är alltid att syna i förväg för att bekräfta boendena uppfyller dina krav.

Add Comment

Click here to post a comment