Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Moskva Resetips Resmål Ryssland Säsong Sommaren Våren Yngre resenärer Ryssland

Moskva tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Moskva tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Moskva

Tillgänglig Semesteruthyrning Moskva – Att vara dess största stad samt Rysslands huvudstad garanterar att du kommer att njuta av ett brett utbud av val och tjänster. Med nästan 17 miljoner människor i staden och det omgivande området, är denna stad remaking sig varje dag, förbättra på det förflutna och ser mot en mer modern och inkluderande framtid.

Ta dig runt i Moskva med rullstol eller funktionshinder

Nästan hälften av bussarna i Moskva har ett lågt steg och är rullstolsanpassade. Par det med det faktum att en tredjedel av spårvagnarna är funktionshinder vänliga, och du kommer att se att ta sig runt Moskva är lätt möjligt. För platser som inte anpassar sig lätt med kollektivtrafik, rullstolsanpassade taxibilar finns till bra priser. I själva verket, när detta skrivs finns det en “social taxi” tjänst som erbjuder rabatterade priser. De bör reserveras minst en dag i förväg på grund av populariteten.

Hitta den perfekta semester hyra eller hotell i Moskva

Letar du efter den perfekta Semestersemestern i Moskva som erbjuder lämplig tillgänglighet? Titta inte längre. Det finns ett brett utbud av boenden som passar varje budget och feststorlek, oavsett om du letar efter något litet, traditionellt och charmigt, eller modernt och elegant.

Turism och Sightseeing i Moskva för funktionshindrade personer

De flesta av de viktigaste turistorterna i Moskva är tillgängliga för turister med funktionshinder. Dessa inkluderar Röda torget, Pushkin State Museum of Fine Arts, Kreml museum komplex, Bolshoi Theatre och många fler. Faktum är att ofta finns det en minskning av priset inträde till många av dessa attraktioner så kolla framåt för att dra nytta!

Add Comment

Click here to post a comment