Äldre Resenärer Bukarest Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Resetips Resmål Rumänien Säsong Våren Yngre resenärer Rumänien

Bukarest tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Bukarest tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Bukarest

Om du inte har varit i Östeuropa, måste du gå. Rumäniens huvudstad, tillgänglig semesterbostäder Bukarest, är en perfekt plats att börja. Dess unika historia och blandning av kulturer gör för en gång i livet resa. Den funktionshindrade resenären kan planera sin resa stressfri på grund av det breda utbudet av tillgängliga semesterbostäder som vi erbjuder i hela den vackra staden.

Funktionshinder Friendly Hotell och lägenheter

Det finns ingen anledning att vara tveksam till att resa för oro över att hitta ett boende med rullstol tillgång, som vi har gjort jobbet för dig. Vi har flera tillgängliga hotell och lägenheter för din vistelse under ditt Bukarest-äventyr. Du kan välja en som passar dina behov inom din budget, så när du anländer till Bukarest, är du redo att ha en avkopplande semester.

Aktiviteter för din semester i Bukarest

Medan du semestrar i Bukarest var noga med att kolla in Cișmigiu Gardens. Hela familjen kommer att njuta av stadens största offentliga park som grundades 1847. Det finns flera breda vägar och broar som korsar över och runt Cișmigiu Sjön. Parken har också monument för amerikanska och franska hjältar under världskrigen och Writer’s Rotunda, som inrymmer byster av flera rumänska författare. För konstälskaren finns även Rumäniens nationalmuseum för konst i Bukarest. Se också till att ta in platserna runt staden som den rumänska patriarkaliska katedralen, byggd på sextonhundratalet och Arcul de Triumf. Rumänska köket är också inte att glömma, eftersom det finns flera läckra lokala favoriter att prova.

Semesteruthyrning i Bukarest

Alla förtjänar att ha ett äventyr, och rädsla för tillgänglighet bör inte hålla dig tillbaka. Börja leta efter ditt perfekta boende idag.

Add Comment

Click here to post a comment