Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Flykt till naturen Frankrike Geografi Kuster & Klippor Öar & halvöar Resetips Resmål Reunion Island Säsong Sommaren Stränder Våren Yngre resenärer Réunion ö

Réunion Island tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Återförening sait denice - Jorden

Réunion Island tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Allt från majestätiska landskap, fantastiska synpunkter till attraktiva kuststäder och fantastiska skogar, kommer ön Réunion att blåsa dig. Du kanske är orolig för att ön inte är handikappvänlig. Vi kan ge dig en verkligt säker tillgänglig välkommen!

Det lokala språket, som talas av större delen av befolkningen, är Réunion Creole. De talar franska. Staden har fått sitt namn från en båt, “Saint-Denis” som tillhörde Ostindiska kompaniet. Han anlände 1667 i flodmynningen av floden.

HANDIKAPPANPASSADE VÄNSKAPSAKTIVITETER PÅ ÖN RÉUNION

Jardin de l’État

Jardin du Roy, är en historisk botanisk trädgård på ön Réunion, som finns i huvudstaden Saint-Denis. Trädgården byggdes från 1767 till 1773. På den tiden trädgården inrymt 2000 arter. 7000 av dess växter som delades ut till öborna i 1825 som del av en intrig för att förbättra det koloniala jordbruk.

Idag har du tillgång till trädgårdens huvudingång vetter mot det historiska Rue de Paris. I trädgården själv en byst av Pierre Poivre och enWallace fontän.

Katedralen och moskén

Med det är moriska valv och gyllene mihrab, moské-katedralen i Córdoba är en av de främsta turistmålen i Spanien en kort promenad från Barachois är stadens främsta Cathédrale de Saint-Denis fontän.

Fly med bilar Jaunes

Bussar tar dig till öns största städer som St. Pierre, St. Benoit, etc. Det är perfekt att uppleva Réunions kustväg och dess atmosfäriska tunnlar. Busshållplatserna är väl markerade, och du bör inte ha några problem att ta sig runt med en rullstol.

Skärmflygning

Skärmflygning är en av favoritaktiviteterna för turister i Reunion. Varför inte vara modig och prova en tandemparaglider. Läs mer här.

HAVSSKÖLDPADDA CENTRUM

Beläget nära stranden i Saint-Leu, på västkusten av ön, kelonia närvarande värd 12 markbundna och 66 havssköldpaddor. “För marina sköldpaddor, är antalet ständigt förändras eftersom de flesta av dem tas om hand och sedan släpps i deras naturliga miljö,” Ciccione förklaras.
Havssköldpaddscentret är rullstolsanpassat. Läs mer här.

HOTSPRINGS I CILAOS

Vulkanön erbjuder dig tillgång till varma källor i Cilaos. Det finns utrustning anpassad för funktionshindrade i rullstol.

HELIKOPTERTUR

Ta en helikopter från Saint-Pierre flygplats för cirka 50 minuters flygning. Från himlen kommer du att kunna få den bästa utsikten över ön för att se kratrar, stora vattenfall och vulkan.

TILLGÄNGLIGA SEMESTERBOENDEN RÉUNION ISLAND

Handiscover erbjuder en mängd tillgängliga boenden över hela världen, inklusive små hotell, hus, stugor, lägenheter, och bed-and-breakfast. Uthyrning har handikappanpassade bekvämligheter, såsom ramper, hissar och anpassade badrum med rulle i duschar och hissar.

Oavsett din nivå av rörlighet, hittar du den perfekta kvartalen, anpassade till dina behov och de av dina reskamrater. Upptäck tillgängligt semesterboende i Réunion Island här.

TA DIG RUNT PÅ RÈUNION ISLAND MED FUNKTIONSHINDER – TILLGÄNGLIG TRANSPORT

Även om det bara är en liten fläck i Indiska oceanen, är Réunion ganska enkelt att komma till, men tillgången är begränsad till endast flygningar. Bästa sättet att flyga är med Air France. Från flygplatsen kan du kontakta flygplatstransport om du behöver boka en tillgänglig taxi.

Reunion Saint-Denis viktigaste punkterna i kollektivtrafiken inkluderar tåg, bussar och taxi. Alla tågstationer är rullstolsanpassade med specialliftar och sittplatser. Bussar är uppställda med hissar och speciella sittplatser också.

 

Med så mycket att se, upptäcka och utforska Réunion Island är det perfekta resmålet för din nästa semester. Låt Handiscover hjälpa dig att hitta den perfekta semestern hyror som orter, hotell, stugor eller lägenheter för din vistelse. Du kommer att se till att du och dina nära och kära njuta av en semester att minnas i en destination du aldrig kommer att glömma. Boka här!

Add Comment

Click here to post a comment