Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Doha Familj med barn Geografi Kuster & Klippor Qatar Resetips Resmål Säsong Våren Yngre resenärer Qatar

Doha-tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Doha-tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Doha

Tillgängliga semesterbostäder Doha är verkligen en stad pågår. För närvarande njuter av en enorm tillväxtfas, Doha är platsen att besöka när du vill leva livet stort. Ingenting om denna Mellanöstern metropol är liten. Slå upp och upptäck glänsande stålskurna torn som tillsammans erbjuder en bländande nattsiluett. Även om det inte upp till västerländska standarder när det gäller behoven hos personer med funktionshinder, har genomtänkta tillgänglighetsfunktioner införlivats i sin stadsplanering, transport och layout.

Njut av Doha och staten Qatar med ett funktionshinder

Ett stort antal köpcentrum har rullstolsvänliga in- och utgångar samt allmänna toaletter. På Doha flygplats kommer du att upptäcka ramper och stolliftar som finns tillgängliga för användning. Dessutom finns det ett antal taxibilar som är utformade för att transportera rullstolar och annan utrustning. Inom staden finner man också att det finns många parkeringsplatser för resenärer med funktionshinder.

Hitta den perfekta rullstolsvänliga semesteruthyrningen i Doha

Få fantastiska boenden som också är tillgänglighetsvänliga. Kanske söker du något modernt och stort eller litet och mycket budgetvänligt – du hittar ett val utbud av hotell samt kort- och långtidsuthyrning. Med det varma klimatet, många av dessa hyror erbjuder lockande bekvämligheter som pooler, spa, gym och massage tjänster på begäran.

Add Comment

Click here to post a comment