Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Kuster & Klippor Porto Portugal Resetips Resmål Säsong Sommaren Stränder Våren Yngre resenärer Portugal

Porto tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Porto tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Tillgänglig Semesteruthyrning Porto. Porto en kuststad i nordvästra Portugal välkänd för sin portvin och ståtliga broar. Det är en av de mest respekterade turistmålen som en levande och fascinerande stad.

Att göra


Dom Luis-bron

Innan Eiffeltornet var Dom Luis-bron Europas järnverksshowpiece. När det öppnade 1886, höll detta ikoniska mästerverk rekordet för den längsta järnbågen i världen.

Douro flod

Porto är idylliskt i sitt läge i dalen av Douro floden. Besökare kan njuta av fantastisk utsikt över dalen som leder in i staden. Douro River är Portugals Port vinproducerande flod. Njut av landskapet och prova ett glas Port direkt från fat. Cruising Douro River ger det perfekta tillfället att beundra staden. Med fantastisk arkitektur och imponerande broar, ger Porto en fest för ögonen.

Crystal Palace trädgårdar

Den vackraste av Portos trädgårdar, Crystal Palace har utsikt över floden Douro. Anlagda till perfektion, trädgårdarna domineras av den enorma välvda paviljongen. Trädgårdarna är hem för fritt strövande påfåglar, en sjö och vackra blomsterrabatter. Portos konstgalleridistrikt kan ligger mittemot trädgårdarna.

Tillgänglig Semesteruthyrning Porto

Att hitta din perfekta paus med Handiscover är enkelt. Handiscover erbjuder lätt att hitta tillgängliga semesteruthyrning alternativ. För destinationen som du väljer, tala bara om för Handiscover vad du behöver. Det är då bara en fråga om att välja bland de alternativ som finns. Det har aldrig varit enklare att boka tillgängliga helgdagar än med Handiscover.

Transport

Porto är ett kuperat läge, poserar svårigheter beroende på din nivå av rörlighet. Ändå är det alltid en möjlighet att boka en tuk-tuk-tur runt staden. De viktigaste tunnelbanespårvagnarna runt Porto är alla tillgängliga. Tyvärr är de tre besökslinjerna gamla träspår och så otillgängliga.

Add Comment

Click here to post a comment