Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Flykt till naturen Geografi Kuster & Klippor Madeira Öar & halvöar Portugal Resetips Resmål Säsong Sommaren Våren Yngre resenärer Portugal

Madeira tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Madeira tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

 

Den subtropiska ön Madeira ligger i Atlanten cirka 960 kilometer sydväst om Lissabon.

I denna vackra ö finns det gott om saker att göra för alla resenärer i alla åldrar från teman parker och aqua parker, till museer och linbanor.

Låt Handiscover hjälpa dig att hitta rätt funktionshindrade semester för att njuta av den fascinerande skönheten i ön.

Handikappanpassade vänskapsaktiviteter på Madeira

Tillbringa en dag i Funchal

Webbplats – http://www.madeira-web.com/PagesUK/funchal.html

Madeiras huvudstad är kompakt nog att se på en dag. Den pulserande staden Funchal erbjuder ett flertal historiska monument och hållbara havsfort till uppskattade museer.

Alternativt kan du upptäcka den berömda katedralen som går tillbaka till de första dagarna av öns kolonisering. Vidare kan du kliva in i en av linbanorna för en fantastisk översikt över staden.

Fågel-, delfin- och valskådningstur

Utforska vattnet som omger Madeira-ön och beundra kaskeloterna. Ta bilder av de roliga älskande delfinerna. Dessutom kan du koppla av och bara titta på sjöfåglarna på Madeiras klippiga kust.

Christopher Columbus “Nau Santa Maria” Kryssning

Njut av det spektakulära landskapet på Madeira Island från en exakt kopia av Christopher Columbus skepp. Santa Maria var det största fartyget från de tre som följde med Christoffer Columbus i sin första resa. Sittplats rygg och koppla av eller beundra favorit havsdäggdjur i deras naturliga livsmiljö.

Tillgänglighetsanpassade boenden på Madeira

Den tillgängliga ön Madeira är ett fantastiskt semestermål för alla åldersgrupper. Här tillgodoses alla typer av tillgängliga boenden.

Från lyxiga hotell till pittoreska stugor, förtjusande Quintas (traditionell herrgård som har renoverats för att tillgodose sina gäster), eller lägenheter med självhushåll Madeira har lämpliga semesterbostäder för alla funktionshindrade resenärer och deras gäster. Koppla av och njut av den stressfria handikappshelgerna på det tillgängliga Madeira.

Vår hemsida erbjuder tre tillgänglighetsalternativ att välja mellan. Börja med att välja den åtkomstnivå du behöver, bläddra sedan igenom vårt urval av semesterbostäder.

Våra rullstolsvänliga boenden har handikappanpassade rum med inrullningsduschar, vidgade dörröppningar, hissar eller stegfri tillgång. Våra semestrar inkluderar garanterat rullstolsanpassat boenden på det tillgängliga Madeira.

Slutligen, boka med Handiscover för att få de tillgängliga boenden du förtjänar. Det har aldrig varit enklare att ha fantastiska helgdagar som uppfyller alla dina krav.

Med handikappade semester från Handiscover kan du nu sträcka ut på verandan i någon av våra stugor, känna sig som en kunglighet i lyxiga hotell eller känna dig som hemma i fantastiska lägenheter.

Här är några bra exempel från vår hemsida. Klicka på bilderna för att se mer detaljinformation om tillgängligheten i och utanför fastigheten.

 

vill personligt stöd? Tveka inte att kontakta via e-post: booking@handiscover.com eller på telefon: +44 1550 400022 (Storbritannien)

Ta dig runt Madeira med en handikappanpassad transport

Var du än befinner dig i skärgården hittar du enkelt ett transportmedel för att tillgodose dina behov.
Det är lätt att ta sig runt öarna på grund av det moderna vägnätet. Nästan alla platser av intresse är lättillgängliga.

Det billigaste sättet att ta sig runt tillgängligt Madeira är dock med buss. Det finns en tillgänglig buss som tar turister till nästan alla plats på ön.

Vidare är nästan alla bussar rullstolsvänliga. Du kan också hyra taxi till en högre kostnad. Funchal är inte så kuperad som vissa andra platser är lättillgängliga. Därför besökare kan njuta och utforska staden säkert med rullstolar eller i en rörlighet skoter.

Om du beredd att njuta av funktionshindrade semester på Madeira, gå till Handiscover hemsida för att göra din resa plan i förväg!!

Annan nyttig reseinformation på Madeira

Andra Underbara Resmål i Portugal och Europa!!

För närvarande, Vi erbjuder £ 25 rabattkupong för din första bokning!!

Add Comment

Click here to post a comment