Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Kuster & Klippor Lissabon Portugal Resetips Resmål Säsong Sommaren Stränder Våren Yngre resenärer Portugal

Lissabon reseguide för en handikappanpassad semester

Handiscover

Lissabon tillgängliga reseguide för en  handikappanpassad semester

För en fantastisk semester i Lissabon

Accessible Holiday Rentals Lisbon - Disabled holidays

Att ha en fysisk begränsning är inte längre ett hinder för att njuta av en stor, avkopplande och mest tillfredsställande semester. Det finns destinationer runt om i världen som bara ringer ditt namn, och där individer med begränsad rörlighet kan njuta av sin omgivning och koppla av i lugn och komfort.

Tillgänglig semester Lissabon, Portugal är en sådan plats där du kan njuta av majestät en stor europeisk huvudstad, även om du är i rullstol.

Erbjuder tillgång till det bästa i tillgängliga semester till destinationer som spänner över regionen, är Handiscover en svensk baserad semesterbostad bokningstjänst som specialiserat sig på sourcing tillgänglighet1-1 boende.

Lissabon är en av de mest unika, historiska och arkitektoniskt vackra städerna i Europa. Det finns vyer fortfarande i drift som visar moriska ruiner, förutom gamla katedraler som verkligen kommer att ta andan ur dig.

Allt detta kan ses på ett relativt enkelt sätt, eftersom den staden är geografiskt liten och tillgänglig för individer av även de mest begränsade av rörlighet.

Naturligtvis kräver allt detta planering, och Handiscover har gjort mycket av forskningen för din räkning redan.

Helt enkelt bestämma vilka hotell, lägenheter, eller andra typer av tillgängligt boende passar din unika livsstil och börja sedan planera andra komponenter i din resa.

Vidare har vi redan förberett en rullstolsanpassad Lissabon e-bok för dig! Ta det med dig för att göra din resa bekvämare.

Boenden i Lissabon

Oavsett var du önskar att resa i Europa, har Handiscover sannolikt egenskaper redo att rymma dig. Vi hjälper dig att få den kunskap som är nödvändig för att du ska få maximal njutning av din resa till Lissabon och bortom, inklusive att besöka många av de turistattraktioner som du har drömt om att se. Vår expertis är verkligen ovärderlig. Vi klassificerade fastigheterna i tre kategorier.

Här är några bra exempel i Lissabon från hemsidan! För närvarande erbjuder vi £ 25 rabattkupong för din första bokning !! Kontakta oss via e-post: booking@handiscover.com eller på telefon: +44 1550 400022 (Storbritannien)!

Handiscover är idag baserad i Sverige, men kommer snart att öppna kontor i Storbritannien och Norden.

Dessutom har de kunskap om egenskaper som är lämpliga för funktionshindrade individer som är både säkra och bekväma. Kontakta dem idag för att se vad de kan hitta för dig och njuta av din tillgängliga semester Lissabon.

 

Ta sig runt Lissabon

Lissabon är definitivt en vacker stad som du behöver besöka. Det finns en mängd olika sätt att ta sig runt denna soliga stad.

Det bästa sättet är dock att ta taxi. Förarna där är hjälpsamma och snälla. Men vissa punkter du fortfarande måste märka när du tar taxi. Titta på några taxi tips i en annan stor blogg “10 anledningar till varför du bör besöka Lissabon som rullstolsanvändare“.

Bortsett från taxi, kollektivtrafik är också ett trevligt och bekvämt val. Många av bussarna och tunnelbanorna är rullstolsvänliga. Men kom ihåg att se till om tunnelbanehållplatserna är handikappanpassade.

Add Comment

Click here to post a comment