Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Polen Resetips Resmål Säsong Våren Wroclaw Yngre resenärer Polen

Wroclaw tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Wroclaw tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

En stad med ett varierat förflutet, wroclaw är där kulturer möts. Staden har bytt ägare 5 gånger, vilket bidrar till dess kulturella sorter. På grund av det breda utbudet av saker som den erbjuder, är det perfekt för att uppleva nya saker. Bo nära åtgärden i Polens städer och boka centralt belägna hotell, vare sig det är boutique, klassiskt eller budget. Det finns också gott om stora stugor och rullstolsvänliga lägenheter där du kan koppla av och njuta av handikappade semestrar.

HANDIKAPPANPASSADE VÄNSKAPLIGA AKTIVITETER I WROCLAW

Broar

Wroclaw har en mängd olika utomhusäventyr. Känd för sina 117 broar och gångvägar, är staden en spektakulär syn. Redzin bron är en av de vackraste sakerna i staden. Det är den längsta flodkorsningsbron i Polen. Medan Grunwald bron är den mest kända. Den har en unik historia som går längs med sin hisnande syn. Att se alla broar i Wroclaw är något för hinklistan.

Slowda ön

Om du vill koppla av utomhus är Slowda Island den perfekta mini-tillflyktsorten. Du kan sitta vid sjön, ha en picknick och njuta av landskapet. Olika händelser inträffar där under hela året, liksom. Du kan sparka tillbaka, slappna av, och njuta av vinden.

Dvärg skattjakt

Dvärgar är gömda över hela Wroclaw. Att hitta dem alla är säker på att bli ett minnesvärt äventyr. De dolda dvärgarna är perfekta för att komma ut och omkring med barn. Vissa är gömda på några konstiga ställen. Att söka efter dem är säker på att vara ett spännande sätt att se staden, samtidigt som du har ett äventyr på vägen.

TILLGÄNGLIGHETSANPASSAT BOENDE I WROCLAW

Det finns något för alla i den tillgängliga Wroclaw. från lyxhotell till lägenheter med självhushåll till avskilda stugor och allt däremellan. Lägenheter med självhushåll är bra för familjer och erbjuder komforten på hotell i kombination med bekvämligheten med din egen matlagning. medan stugor och bed & breakfast är det bästa värdet semester lägenheter i Wroclaw. För en bortskämd stressfri upplevelse kan du bo på lyxiga hotell. Du kommer vara säker på att hitta något som matchar din stil och krav!
Handiscover hjälper dig att göra alla nödvändiga arrangemang för att hitta tillgängliga boenden som passar din situation. Vår hemsida erbjuder tre tillgänglighetsalternativ att välja mellan. Våra semesterbostäder har olika bekvämligheter: ramper vid ingången för steg fri tillgång samt rullstolsvänliga rum med roll-in duschar, sänkta räknare, grab barer och lyftblock. Dessutom har vi också semesterbostäder som har tillgänglighetsutrustning för döva och blinda.
Välj från listan och ha avkopplande funktionshindrade semester hemifrån.

TA DIG RUNT WROCLAW MED ETT FUNKTIONSHINDER – TILLGÄNGLIG TRANSPORT

Med en mängd olika alternativ, ta sig runt Wroclaw är ganska lätt. Spårvagnar och bussar går enligt ett rutinschema. Du kan köpa biljetter i automatkiosker och vid vissa hållplatser. Passagerartåg och tåg är också tillgängliga för allmänheten. Wroclaw erbjuder många tjänster som hjälper dig att planera en underbar resa.

Add Comment

Click here to post a comment