Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Polen Resetips Resmål Säsong Våren Vintern Warszawa Yngre resenärer Polen

Warszawa tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Warszawa tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Warszawa

Tillgänglig stuguthyrning Warszawa har i över 400 stolta år huvudstad i Polen och dess största stad. Det är Polens ekonomiska, politiska och kulturella centrum. Staden puls rör sig på en snabb rytm och komma in det kommer att avslöja ett folk och kultur som är varma, vänliga och sociala. En livlig metropol som är välbalanserad med stora offentliga parkområden och konstinstallationer, det finns något för alla i Warszawa.

Warszawa har allt inklusive tillgänglighet

Många offentliga attraktioner har under de senaste åren ändrats för att säkerställa att de med funktionshinder kan ta sig runt lättare. Om du är osäker på om din destination är monterad på dina krav, ofta kan du hitta ett svar på nätet eller genom att ringa i förväg.

Att hitta den perfekta semester hyra, lägenheter och hotell

Du hittar en rad hotell och lägenheter i Warszawa som är perfekt anpassade till dina behov och krav. Oavsett om du är en ensamresenär eller reser med din familj och eller en följeslagare, kommer du att njuta av att välja från en mängd olika olika traditionella och moderna boenden.

Ta sig runt i Warszawa med funktionshinder

Varje busslinje i Warszawa har fordon som är utrustade för dem som använder rullstolar. Dessa bussar är lätta att hitta på bussschemat eftersom de är listade inom parentes för enkel studietid. Alla tunnelbanestationer är utrustade med ramper och hissar för att ge enkel tillgång till tågen. Dessutom är många parkeringsplatser reserverade för dem som är funktionshindrade runt om i staden så att vara nära din avsedda destination är ofta inte en utmaning.

Add Comment

Click here to post a comment