Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Geografi Hösten Polen Poznan Resetips Resmål Säsong Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Polen

Poznan tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Poznan tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

En vacker stad i Polen, poznan är en oväntad glädje för alla som besöker. Poznan fylld med museer, konstgallerier och teatrar. Staden är en perfekt plats för konstälskare. Med de flesta aktiviteter är rullstolsanpassad, kan nästan alla ha kul i Poznan. Poznan ståtar med några av de allra bästa semesterbostäder inklusive hotell, självhushåll lägenheter och stugor.

HANDIKAPPANPASSADE AKTIVITETER I POZNAN

Blubry6d

Adress:ul. Wroniecka 6, 61-763 Poznan
Hemsida: Klicka här

Detta konstgalleri är fullt av neonmålningar och svart belysning. Kliv in i en värld fylld med ljusa färger och mönster,helt enkelt sätta på ett par 3D-glasögon . Medan du tittar på dessa kreativa målning, kommer du att höra om polska legender som visar i konsten.

Palm Hus

Adress:Palmiarnia Poznańska ul. Matejki 18, 60-767 Poznań
Hemsida: Klicka här

PalmHuset är hem för en mängd olika tropiska växter och guldfiskar. Du kan visa spektakulära växthus som är hem för växter från alla hörn av världen. I växthusen finns också exotiska djur, som ormar och leguaner

Zoo Poznan

Adress:Krańcowa 81; 61-048 Poznan, Polen
Hemsida:

Klicka här

Den tillgängliga New Zoo visar djur i sina naturliga vanor, i stället för de vanliga burarna. Du kan rida mini-järnvägen, och se Elephant huset. Varje djurälskare skulle älska att se de 140 arter av olika djur. De flesta delar av djurparken är rullstolsvänlig.

TILLGÄNGLIGHETSANPASSAT BOENDE I POZNAN

Det finns ett överflöd av tillgängliga boende för varje budget och humör, från lyxhotell till jordnära stugor och självhushåll lägenheter! Ta en titt på våra rullstolsvänliga semesterbostäder för att komma igång på ditt sökande efter den perfekta funktionshindrade semester i den tillgängliga Poznan!

Handiscover hjälper dig att göra alla nödvändiga arrangemang för att hitta tillgängliga boende oavsett ditt funktionshinder. Vår hemsida erbjuder tre tillgänglighetsalternativ att välja mellan. Du väljer ditt alternativ, och en lista över boende visas som ger det du behöver. På vår hemsida kan du hitta ett flertal semesterbostäder som har hög tillgänglighet. Därför har våra logi ramper vid ingången för rullstolar samt handikappanpassade rum med roll-in-duschar, handräcken, hissar eller steg fri tillgång. Välj från listan och ha avkopplande funktionshindrade semester!

TA DIG RUNT WROCLAW MED ETT FUNKTIONSHINDER – TILLGÄNGLIG TRANSPORT

Rullstolsvänliga Spårvagnar och bussar är lätta att komma åt och kör nästan var tionde minut. Du kan köpa biljetter på nästan varje busshållplats och spårvagnsstation. Taxi finns också för din bekvämlighet. Oavsett hur du väljer att ta dig runt, är Poznan säker på att vara njutbar

Add Comment

Click here to post a comment