Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Gdansk Geografi Hösten Kuster & Klippor Polen Resetips Resmål Säsong Våren Yngre resenärer Polen

Gdansk tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Gdansk tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Gdańsk-regionen är känd för Amber-pärlan, ett mineral av många färger. Amber ändrar färg beroende på guldklimpens ålder. Vald vid mer än en gång tillfälle och heter den bästa platsen i Polen. Undersökningen äger rum varje år och ger den vinnande staden skryt rättigheter. Boka med Handiscover lyxiga hotell, semesterlägenheter med självhushåll eller mysiga stugor för oförglömliga handikappade semestrar. Du kommer att gå hem med stora nya minnen och en önskan att återvända snart.

HANDIKAPPANPASSADE AKTIVITETER I GDANSK

Gamla stan

Arkitekturen i Gdansk är mångsidig och intressant. Du behöver inte oroa dig för rummet om du går eller i din rullstol. Det kan känna att du bärs tillbaka till medeltiden. Även om många delar av staden består av rekonstruktioner från efter andra världskriget. Du måste se Gamla stan medan i Gdansk.

Dluga gatan

Adress: ul. Dluga
Kort promenad från en grind till nästa med massor av stopp som mycket att se. Museer = Bärnsten, Trades Hall, King Arthur’s court, TownHouse. Boutiquer och kaféer. Alla kaféer och butiker är uppställda för tillgång till handikapp, Museer erbjuder gott om tillgång.

Saint Dominics mässa

Saint Dominic’s Fair är definitivt en av de längsta av stadens traditioner: St Dominic’s Fair, är en av de största handel och kulturella utomhus evenemang. Det finns gott om plats för rullstolar och andra enheter

TILLGÄNGLIGHETSANPASSADE BOENDEN I GDANSK

Låt oss ge dig lite insikt till de många tillgängliga boenden som finns. Vill du hitta en plats i Gdansk som har du känsla som om du lever som en lokal? Då bör du titta in i de många vackra lägenheter. Om du hellre vill bo närmare centrum finns också ett stort utbud av hotell i den tillgängliga Gdansk. Vi är övertygade om att du hittar en som uppfyller dina behov. Vidare om du letar efter romantiska funktionshindrade semester eller ens en rolig familjesemester, Gdansk stugor är det bästa sättet att fördjupa sig i kulturen, konsten och den polska ökända gästfrihet.
Handiscovers webbplats erbjuder tre tillgänglighetsalternativ att välja mellan. Välj från listan och ha en lätt och avkopplande vistelse hemifrån. Välj en av tillgängliga semester lägenheter som passar dina behov och krav. Våra semesterbostäder erbjuder tillgängliga rum med inrullning dusch eller ett badkar med handräcken, hissar, steg fri tillgång och många fler. Så kom och koppla av under din funktionshindrade semester som du skulle hemma och låt oss ta bort din oro.

TA SIG RUNT GDANSK MED ETT FUNKTIONSHINDER – TILLGÄNGLIG TRANSPORT

Polen, Gdansk viktigaste punkterna i kollektivtrafiken inkluderar Air Whiz, tåg, bussar och taxi. Alla tågstationer är rullstolsanpassade med specialliftar och sittplatser. Bussar är uppställda med hissar och speciella sittplatser också. Det finns ingen anledning att du ska ha problem med att hitta tillgängliga resor medan i Gdansk.

Add Comment

Click here to post a comment