Äldre Resenärer Berg & Grottor Demografiska Familj med barn Geografi Kuster & Klippor Lima Peru Resetips Säsong Sommaren Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Peru

Guide till tillgängligt semesterboende i Lima – Handikappsresor

Sittande på Perus Stillahavskust ligger Lima, landets huvudstad. I staden centrera lies det koloniala området som till denna dag återstår väl bevarat. Runt det är en upptagen metropol som också anses vara en av Sydamerikas största städer. Det är en resenärs paradis, fylld med bra mat och landmärke arkitektur. Dessutom Lima inbäddat flera lagerstade museer, som representerar många av kontinentens mest uppskattade artefakter och skatter, som plikttrogen spåra historien om Perus forntida civilisationer.
Dröm din perfekta funktionshindrade semester; njuta av enastående panoramautsikt från lyxhotell, med utmärkt service och rullstolsvänliga bekvämligheter lägenheter med självhushåll med påkostade inredningar eller hemtrevliga stugor … och drömmer allt här i den tillgängliga Lima.

HANDIKAPPANPASSADE AKTIVITETER I LIMA

Magiska vatten krets

Adress:Puerta 5, Parque de la Reserva, Av. Petit Thouars, Lima 15046, Peru
Hemsida: klicka här

Tillbringa den mest magnifika natten ute i Parque de la Reserva, The Park visar 13 distinkta fontäner som lyser upp på natten. Magic Water Circuit har Guinness Book rekord för det största fontänkomplexet i världen. De interaktiva fontänerna ger timmar av kul för hela familjen.

Centrala Restaurante

Adress:Santa Isabel 376 Miraflores Lima, Peru, Peru
Hemsida: klicka här

Central Restaurant har för tredje året i rad belönats med att vara den bästa restaurangen i Latinamerika. Central tar sina kunder på en bländande kulinarisk resa genom Peru. Kocken Virgilio Martinez återuppfinner andinska köket. Middagen börjar med ingredienser från 20 meter under havsytan och färdas upp i bergen på 4 100 meter.

Larco-museet

Adress: Av. Simón Bolivar 1515, Pueblo Libre 15084, Peru
Hemsida: klicka här

Upplev det antika Peru på Larco-museet. I en före detta herrgård från 1700-talet visar museet en varierad samling av 3 000 års keramik med över 50 000 krukor. Dessutom visar den textil samt guld och andra ädelmetallartefakter. Museet är fullt rullstolsanpassat.

TILLGÄNGLIGHETSANPASSADE BOENDEN I LIMA

Behöver du en flykt för att ladda batterierna? Njut av avkopplingen och Limas panoramautsikt i några av de mer fängslande hotellen, lägenheterna eller stugorna. Du kan hitta bra boende hyror inbäddat i den vackra och tillgängliga Lima. På vår hemsida hittar du semesterbostäder med på rummet tillgänglighet såsom vidgade dörröppningar för rullstolar, rulla i duschar eller handräcken i badkar, hissar, steg fri tillgång och många andra funktioner.
Det finns en hel del hotell som säkerställer resenärer med ett funktionshinder att de kommer att hitta anläggningar som uppfyller deras krav. Du hittar också lägenheter och stugor som erbjuder lång och kort sikt hyror som gör det möjligt för resenärer med funktionshinder besöker Lima för att få ut det mesta av sina funktionshindrade semester. Det är möjligt att hitta många hotell och boende som har hissar installerade, samt ramper utöver steg. Välj önskad semester uthyrning tidigt för att säkerställa att du får det bästa urvalet.

TA SIG RUNT LIMA MED ETT FUNKTIONSHINDER – TILLGÄNGLIG TRANSPORT

Ta sig runt i Lima med ett funktionshinder
Lima har ett bra nätverk av tjänster som stöd resenärer med funktionshinder eller använder rullstol. För att få ut det mesta av din peruanska semester är det en smart idé att besöka dessa källor på nätet och se hur de bäst kan tjäna dina behov för att ta sig runt Lima med ett funktionshinder.

Add Comment

Click here to post a comment