Äldre Resenärer Berg & Grottor Demografiska Familj med barn Flykt till naturen Geografi Hösten Österrike Resetips Resmål Salzburg Säsong Utanför misshandlad vägen Våren Vintern Yngre resenärer Österrike

Salzburg tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Salzburg tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

 

Besök födelseplatsen för Mozart i stil! Salzburg är känt för sitt musikaliska arv och som en av de bäst bevarade tysktalande städerna och erbjuder både historiska och moderna attraktioner. Perfekt för funktionshindrade resenärer, stora grupper, och singlar lika, det finns något här för alla. Vidare utforska alla Handiscovers tillgängliga boenden för att få de Salzburg-handikappade semestern du förtjänar! Tillbringa din semester i semesterbostäder som är rullstolsvänliga.

HANDIKAPPANPASSADE AKTIVITETER I SALZBURG

Mozarts födelseplats

Adress: Stiftung Mozarteum Salzburg, Schwarzstr. 26, 5020 Salzburg, Österrike
Hemsida: http://www.mozarteum.at/en/about-us/contact.html

Besök Hagenauer House, en av de mest besökta platserna i Salzburg, där Mozart bodde de första 17 åren av sitt liv. Gå samma salar Mozart gjorde och hans familj gjorde för att inte bara se en del av sitt liv, men också en del av 18th century Österrike. Ta sedan den guidade turen för att se originaldokument, målningar och mer från Mozart-samlingen.

Hellbrunnska palatset

Adress: Fürstenweg 37, 5020 Salzburg, Österrike
Hemsida: http://www.hellbrunn.at/en/
Hellbrunn anses vara ett av de mest praktfulla exemplen på renässansarkitektur och fungerade som ett nöjespalats i början av 1600-talet. Dessutom uppleva undrar om trick fontäner som har dolda grottor och vattendrivna rörliga siffror. Öppet under maj till oktober, kom hit för att uppleva den otroliga storheten i palatset och grunderna. Sedan, kom under advent för att uppleva semestern marknadsplats som inrättats på gården!

Stiegl-Värld av bryggning

Adress: Bräuhausstrasse 9, Salzburg, Österrike
Hemsida: https://www.brauwelt.at/en/exhibiton/world-beer
Besök, utforska och till och med dricka allas favoritbryggd dryck. Tour Stiegl och få en intim titt på hur öl är gjord av säd till flaska och lär dig allt om bryggningsvärlden, inklusive hur bryggning gjordes främst av kvinnor fram till 1500-talet. Ta sedan in den unika 270 graders biovyn i öltornet som provar några av de produkter du har lärt dig om. Avsluta din turné genom att få den sällsynta chansen att prova kornen och delvis mognade öl som Stiegl gör!

TILLGÄNGLIGHETSANPASSADE BOENDEN I SALZBURG

Som den fjärde största staden i Österrike, erbjuder Salzburg en mängd olika semesterbostäder. Från posh hotell till pittoreska stugor en lyxig lägenheter, den tillgängliga Salzburg har något som passar alla funktionshindrade resenärer och deras gäster.
Vår sökanläggning gör att du kan välja en av de tre tillgänglighetsnivåerna. Våra semesterbostäder är rullstolsvänliga och har hög tillgänglighet bekvämligheter såsom dusch säten, sänkt belysning kontroller. Dessutom har våra semesterbostäder inrullningsduschar och handräcken, stegfri tillgång och lyftblock.
Vi hjälper dig gärna att identifiera handikappade access hotell och självhushåll rullstolsanpassade lägenheter eller lugna stugor och andra typer av tillgängliga boenden som passar för dina handikappade semester i det tillgängliga Salzburg.

TA DIG RUNT I SALZBURG MED ETT FUNKTIONSHINDER – TILLGÄNGLIG TRANSPORT

Få tillgång till dussintals museer, sevärdheter och restauranger i denna rullstolsvänliga stad. Hitta rätt via Euro-Key som du kan beställa online innan din resa. Kontakta Handiscover för att ta reda på mer om personliga förare och rullstolsanpassade fordon också!

Läs våra andra Destinationsguider för att hjälpa till att planera din resa!
1. Resetips – Biluthyrning för manuella rullstolsanvändare
2. Wien tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester
3. Flyg och flygplatshjälp – Ryanair

Add Comment

Click here to post a comment