Äldre Resenärer Auckland Berg & Grottor Demografiska Familj med barn Geografi Hösten Kuster & Klippor Nya Zeeland Öar & halvöar Resetips Resmål Säsong Sommaren Våren Vintern Yngre resenärer Nya Zeeland

Auckland tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Auckland tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en bra semester i Auckland

Tillgänglig semester lägenheter Auckland, Nya Zeeland är fällt en av de mest underbara städer att besöka i världen. Från staden är du bara en kort bilresa från att upptäcka några av de vackraste landskapet världen har att erbjuda. Kustlinjen är magnifik, men bergen och regnskogarna erbjuder också upp sina egna otroliga vyer. Alla ska ha förmågan att resa och uppleva glädjen att upptäcka en ny plats, och vad bättre ställe att gå än Staden Sails.

Tillgängliga hotell och lägenheter

Vi önskar att göra din resa så enkelt som möjligt genom att erbjuda ett brett sortiment av tillgängliga semesterbostäder. Våra hotell och lägenheter tillgodoser alla funktionshindrade och har tillgång till rullstol. Välj ett boende från ett antal olika platser och prisklasser. Att hitta den perfekta platsen för att uppfylla dina tillgänglighetsbehov, gör att du kan fokusera på att faktiskt njuta av din semester. Och när du reser i Auckland, det finns mycket att njuta av.

Upptäck Auckland

Det finns några platser som du kan besöka flera gånger och fortfarande har mer att upptäcka, och Auckland är verkligen en av dessa destinationer. Auckland har fyra distinkta vinregioner, så se till att njuta av en dess många vingårdar. Också, unika för Auckland är dess 28 vulkan kottar. Ta en tur på land, vatten eller till och med luft för att upptäcka deras naturliga skönhet. Och naturligtvis, glöm inte att kolla in Auckland Harbour Bridge, där många en spännande sökare bungee hoppar av det enda havet touch hoppa i Nya Zeeland.

Funktionshinder Friendly Travel

Med så mycket att erbjuda är Auckland säker på att bli en av dina favorit resmål. Låt inte rädslan för att hitta ett handikappvänligt boende stoppa dig, istället kolla in våra tillgängliga semesterbostäder idag.

Add Comment

Click here to post a comment