Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Kuster & Klippor Mexico Mexiko City Resetips Resmål Säsong Sommaren Stränder Våren Yngre resenärer Mexico

Mexico City tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Tillgängliga lägenheter och hotell i Mexico City – Handikappssemestrar

Mexico City är på upp och upp. Allt du behöver göra är att titta på ökningen av dagliga flygningar till huvudstaden eller titta på antalet högt rankade restauranger och butiker som samlar positiva recensioner och rekordförsäljning. Det faktum att det är den största staden i alla Amerika ger en uppfattning om omfattningen av den. Resenärer både med och utan funktionshinder kommer att upptäcka en stad som är strålande med historisk och detaljerad arkitektur, tillsammans med en mycket hip downtown kulturell scen som spricker i kanterna med upp och kommande konstnärer, designers och filmskapare. Kan det vara så att Mexico City har en stund? Med ett ord, ja.

Ta sig runt Mexico City med ett funktionshinder

Det är lämpligt att dra nytta av en transfer eller hyrd bil service när du landar på flygplatsen. Ring i förväg för att säkerställa att din transporttjänst kan tillgodose alla särskilda behov som krävs. De som använder en rullstol kan också dra nytta av att hyra en i Mexico City om de vill.

Bo på bästa tillgänglighet vänliga boende Mexiko City har att erbjuda

Med Mexico City njuter av denna ökning i popularitet hittar du att det finns ett bländande urval av stora och boutique hotell som är ivriga att tjäna sina gäster. Överväg att bo i det mest centrala området i staden, vilket kommer att se till att du kan se de många intressanta platser enkelt och snabbt. Kolla in den vackra listan över hotell, lägenheter, långtids- och korttidsuthyrning och bostäder. Boka i förväg för det största antalet alternativ.

Add Comment

Click here to post a comment