Äldre Resenärer Cancun Demografiska Familj med barn Geografi Kuster & Klippor Mexico Resetips Resmål Säsong Sommaren Stränder Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Mexico

Cancun tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Tillgänglig Semesteruthyrning Cancun

För en stor semester i Cancun

Ett populärt resmål, tillgänglig semester lägenheter Cancun ligger i sydöstra Mexiko, på nordöstra kusten av Yucatán halvön i Quintana Roo. Inbäddat bredvid Karibiska havet, är denna vilt attraktiva semesterort ibland stavas som det uttalas: Cancoon. Cancun har vinkade älskare strandsemester i årtionden och är upp till uppgiften att tillfredsställa dem på jakt efter kul i solen och sanden.

Få tillgång till din drömsemester i Cancun

Cancun är beredd att ta emot dem som sitter i rullstol och funktionshindrade. Du kan hitta lämplig transport och turer som gör att besöka detta mexikanska paradiset enkelt och utan krångel. Det är också möjligt att hyra rullstolar och annan utrustning på plats för att göra resandet lättare. Om du behöver ytterligare hjälp och stöd är det lätt att hitta den.

Hitta bra lägenheter, rullstol och funktionshinder vänlig

Du hittar ett spektakulärt utbud av boenden i Cancun som betjänar alla typer av resenärer – oavsett hur stor eller liten festen och budgeten är. Många hotell, lägenheter och andra semesterbostäder finns på marknivå för att öka enkel rörlighet.

Ta sig runt Cancun med speciella behov

Du kan få tillgång till speciella transporttjänster över hela Cancun, inklusive flygplatsen och andra välbestängda platser. Dedikerade fordon hjälper funktionshindrade passagerare och deras gäster och få dem dit de är på väg. Dessa tjänster är tillgängliga under ett brett utbud av timmar, vilket gör det möjligt att njuta av alla dessa tacos, nachos, tequila och margaritas ansvarsfullt och säkert.

Add Comment

Click here to post a comment