Afrika Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Geografi Marocko Marrakech Resetips Resmål Säsong Sommaren Våren Yngre resenärer Marocko

Marrakech tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Marrakech tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Marrakech

Den tredje största staden (efter Casablanca och Rabat) i Marocko är Marrakech. Tillgängliga semesterbostäder Marrakech ligger i anslutning till foten av Atlasbergen. Inte mer än några timmar från de snötäckta topparna är Saharaöknen. Med sådana distinkta och varierande klimat Marrakech är ett attraktivt resmål för resenärer från hela världen. Marrakech är världskänt för sin gamla stad, kallad Medina. Det är Medina som vi tenderar att tänka på när vi tänker på Marrakech: slingrande passager fyllda med exotiska dofter, säljare som säljer alla typer av varor, och melodin av orm charmören uppmuntra dess lindade föremål i en hypnotisk tillstånd av dans-y hypnos. Tecken vimlar i Medina. Eftersom du inte kan ha en gammal stad utan en kvalificerande ny också, Har Marrakech också en modern och västra distrikt som heter Gueliz (eller Ville Nouvelle) som är komplett med snabbmatskedjor, franchisehotell och butiker.

Ta sig runt med ett funktionshinder i Marrakech

Det är möjligt att resa enkelt och bekvämt genom att hyra en taxi eller privat bil tjänst om du är en besökare med ett funktionshinder eller har en syn- eller hörselskada. Du hittar den moderna stadsdelen har gator och trottoarer som har fler ramper. Det är också möjligt att använda rullstol för att ta sig runt Medina.

Att få det bästa boendet i Marrakech med ett funktionshinder

Om du föredrar att bo i gamla stan kan du hitta hotell och lägenheter som ligger på bottenvåningen. Många semesterbostäder erbjuder faciliteter och tillgång till de resenärer med funktionshinder.

Add Comment

Click here to post a comment