Kuster & Klippor Resmål Malta

Valletta tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Valletta tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Valletta

Att ha ett fysiskt funktionshinder bör inte alls avskräcka dig från att resa till de platser runt om i världen som ditt hjärta mest önskar. Samtidigt är det förståeligt att ni har bekymmer med tillgängligheten, särskilt när det gäller att logi möjligheter. Det är helt enkelt svårt att veta vilka hotell och lägenheter i en viss destination som är lämpliga för dina unika behov. Detta behöver inte vara ett problem längre, men eftersom det finns en semesterbostad bokningssajt ägnas åt främjande av funktionshindrade semester runt om i världen.

Handiscover, ett svenskt baserat företag, erbjuder ett flertal typer av tillgänglighetsboende på otaliga platser runt om i Europa och utanför. För din nästa resa, överväga Valletta. Detta är huvudstaden Malta, som helt enkelt är en av de mest underbara och historiska av länder i Europa. Besökare kommer att se en muromgärdad stad som är över 500 år gammal, och kommer att kunna se gamla katedraler, museer och stora palats. Även om du sitter i rullstol är denna stad tillgänglig för dig och dina nära och kära.

Att planera en resa till Valletta har aldrig varit så lätt för den handikappade resenären som det är idag med Handiscover. Erbjuder tillgång till en mängd olika hotell och lägenheter, hittar du något som passar dig på en plats som gör att du kan koppla av, njuta av din omgivning, och få så mycket eller så lite sightseeing i som du önskar. Handiscover började i Sverige, men kommer snart att öppna kontor i Norden och Storbritannien. De erbjuder också bokningsalternativ för tillgängliga fastigheter över hela världen.

Påbörja planeringsprocessen idag och förvandla den drömmen om att besöka Malta till verklighet. Allt som kommer att lämnas efter att du gör bokningen är handlingen att packa dina väskor. Njut av din resa till Valletta!

Add Comment

Click here to post a comment