Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Kuala Lumpur Kuster & Klippor Malaysia Resetips Resmål Säsong Sommaren Våren Yngre resenärer Malaysia

Kuala Lumpur tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Kuala Lumpur tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Kuala Lumpur

Kuala Lumpur är den dramatiskt skylined huvudstaden i Malaysia. Resenärer till denna underbara destination kommer att behandlas inte bara otrolig arkitektur (inklusive världens högsta tvilling skyskrapor) men en övergripande vänlig befolkning också. Lägga till denna mix, kommer besökarna inte vill missa ett ymnighetshorn av naturligt skapade attraktioner. Kuala Lumpur delas av många distrikt. Höjdpunkterna inkluderar Petaling loppmarknaden och Batu Caves som är över 400 år unga. En nådig stad, resenärer med funktionshinder kommer att finna Kuala Lumpur välkomnande och alltid så tillmötesgående genom ett kunnigt nätverk av resande tillgång vänliga organisationer.

Ta dig runt i Kuala Lumpur med ett funktionshinder eller använda rullstol

För de resenärer med särskilda behov finns det tillgängliga tjänster som erbjuder transport med hjälp av fordon utrustade med automatiserade hjulstolsliftar, samt utbildad personal som kan hjälpa till.

Hitta det bästa boendet på handikappvänliga hotell och lägenheter i Kuala Lumpur

Alla kan njuta av att ta in de underbara sevärdheterna i Kuala Lumpur samtidigt som de utnyttjar att bo i de bästa och mest centralt belägna hotell som staden har att erbjuda. Bo i väl granskade och betrodda kort och lång sikt hyror som erbjuder full tillgång badrum och hissar som hjälper resenärer som använder en rullstol njuta av staden med lätthet. Du hittar underbara boenden som erbjuds i en rad budgetar, något som behagar alla.

Add Comment

Click here to post a comment