Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Geografi Kina Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Zhuhai Kina

Zhuhai reseguide för handikappanpassad semester

Handiscover
Accessible Holiday Rentals Zhuhai - Disabled holidays

Zhuhai reseguide för handikappanpassad semester

För en härlig semester i Zhuhai

Zhuhai är välkänt för sina varma källor – perfekt för när du vill ha en bra paus från all sightseeing som finns tillgänglig. Zhuhai ligger på den västra stranden nära Pearl River och är en trädgårdsrik kuststad med över 145 förtrollande öar. Med sitt fantastiska stora grönområde kan besökare med funktionshinder njuta av de vackra gångvägarna, andas in den doftande och mjuka brisen. Zhuhai är ganska platt, vilket gör att ta sig runt för dem som använder en rullstol lätt. Under de senaste åren har Zhuhai hedrats med Dubai International Award för bästa praxis för att förbättra livsmiljön. Detta är en stad som bryr sig inte bara om miljön utan också om att se till att dess invånare och gäster upplever det bästa som livet har att erbjuda.

Ta sig runt Zhuhai med ett funktionshinder

Dra nytta av de många bekvämligheter som tillhandahålls i Zhuhai för dem som har ett funktionshinder eller är rullstolsburna. Under årens lopp har många förbättringar gjorts för att skapa en mer barriärfri miljö så att alla kan uppskatta de utmärkta offentliga trädgårdar och andra attraktioner.

Det bästa boendet i Zhuhai för dem med funktionshinder

Det finns ett utmärkt utbud av tre- till femstjärniga kort och lång sikt bostäder i Zhuhai som är fullt tillgängliga. Dessa hotell och lägenheter erbjuder bekvämligheter som blindskrift, hiss, full-access badrum inklusive rullstolsanpassade badrum plus mycket mer.

Add Comment

Click here to post a comment