Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Kina Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Sommaren Suzhou Våren Yngre resenärer Kina

Suzhou tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Suzhou tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Suzhou

Tillgänglig stuguthyrning Suzhou är i södra Jiangsu-provinsen. Staden delas av den imponerande Beijing-Hangzhou Grand Canal, som bifurcates nästan hela staden. Eftersom 42% av staden är täckt av vatten (som också innehåller ett stort antal dammar och vattendrag) är det märkt som “Orientens Venedig”. Ursprungligen konstruerade i 514 F.C.E., kan resenärer njuta av 2500 års historia som bidrar till den kulturella guldgruvan. Många av de historiska kännetecknen från det förflutna är fortfarande kvar idag. Gatorna och vattenvägarna är i linje precis som de var ursprungligen. Resenärer med funktionshinder kommer att kunna uppleva mycket av det underverk denna stad har att erbjuda med sina ramper, platt terräng och mycket mer.

Ta sig runt Suzhou med ett funktionshinder

Man kan reservera en taxi som kan rymma dem som använder en rullstol eller har annan nödvändig rörlighet utrustning (en t.ex. Många av gatan korsningar är utrustade med ramper som gör det enkelt att resa säkert.

Övernattning i Suzhou – det bästa boendet för dem som har ett funktionshinder

Du kommer att upptäcka att många hotell och lägenheter som specialiserar sig på semester och semesterbostäder har gjort stora ansträngningar för att säkerställa att deras anläggningar är barriärfria. De har också utformats för att möta behoven hos dem med synnedsättningar med blindskrift som används i många boenden. I allmänhet, ju högre antalet stjärnor, desto större är chansen att anläggningen har fullt utbud och barriärfria boenden.

Add Comment

Click here to post a comment