Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Resetips Resmål Säsong Shenzhen Sommaren Våren Yngre resenärer Kina

Shenzhen tillgänglig reseguide till funktionshindrade vänliga semester

Shenzhen tillgänglig reseguide till funktionshindrade vänliga semester

Listad som en UNESCO Creative City, shenzhen är en av de mest befolkade städerna i hela Kina. Det ligger i Guangdong-provinsen bredvid Hong Kong. Shenhzen är nästan 100 kilometer söder om Guangzhou, en annan stor metropol. Shenzhen är mindre känd som ett turistmål för internationella besökare snarare än kinesiska besökare för semester och semester, men det förändras. Och med sin storlek och ekonomiska styrka blir det också allt mer hinderfritt, att vara mer inkluderande och tillmötesgående av gäster med funktionshinder.

Ta sig runt i Shenzhen med ett funktionshinder

Du kan få en mängd information om att ta sig runt Shenzhen med ett funktionshinder genom att konsultera internet, guideböcker och turistbyrån i förväg för att få de senaste uppdateringarna om tillgänglig transport med Shenzhen samt från flygplatsen till staden. Se till att innan din resa du har packat all nödvändig utrustning för enkel manövrerbarhet inklusive rullstolar, cane, skotrar etc. Att ta reservdelar för akuta reparationer är också ett ord till det kloka att göra det mesta av din semester i Shenzhen för dem i rullstol eller har andra rörlighet behov.

Hitta det bästa boendet i Shenzhen när du reser med nedsatt rörlighet.

 

Du kan hitta bra hotell och lägenheter i Shenzhen som erbjuder boende till dem med funktionshinder. Många av hotellen i en stjärna och uppåt ger rullstolsservice till sina kunder. Ring i förväg för att säkerställa att det boende du väljer kan uppfylla dina specifika krav. Du kommer att njuta av ett stort urval av semesterbostäder i Shenzhen som passar varje budget, oavsett om du reser ensam eller med en stor grupp.

Add Comment

Click here to post a comment