Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Kina Resetips Resmål Säsong Shanghai Sommaren Våren Yngre resenärer Kina

Shanghai tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Shanghai tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Shanghai är välkänt som showpiece av kina. En titt på dess otroliga uppsättning upprörande och nyckfull arkitektur och du kommer att förstå varför det tjänar sitt namn. Dessutom denna stora stad är fylld med invånare från hela världen och vänder sig till en internationell grupp. Oavsett om du reser med ett funktionshinder till Shanghai i affärer eller för nöjes skull finns det ett svindlande antal attraktioner att njuta av. Lägg till att ett fantastiskt urval av boende, din semester i Shanghai med ett funktionshinder kommer att vara ett minne att vårda för en livstid.

HANDIKAPPANPASSADE VÄNLIGA AKTIVITETER I SHANGHAI

Folkets torg

Adress: Wusheng Rd, RenMin GuangChang, Huangpu Qu, Shanghai Shi, Kina, 200000

Folkets torg är det största torget i Shanghai. Det är en spektakulär öppen plats i hjärtat av staden. Du kan också våga dig till de närliggande imponerande monumenten som Shanghai Museum, Shanghai Art Museum, Contemporary Art Museum och Urban Shanghai Museum.

Shanghai stadsplanering Utställningscenter

Adress: 100 Renmin Ave, RenMin GuangChang, Huangpu Qu, Shanghai Shi, Kina, 200000
Hemsida: Klicka här


Om du vill o se hur Shanghai kommer att se ut under 2020 överväga att besöka Shanghai Urban Planning Exhibition Hall. Detta sinne blåser museet visar både nuvarande och framtida utveckling. Dessutom spår utvecklingen av Shanghai och ger imponerande skärmar, interaktiva utställningar som kommer komplett av ljud, ljus och vision effekter. Museet innehåller speciella korridorer för personer med funktionshinder samt gratis rullstolar och promenadkäppar. Du kan också dra nytta av de ljudguiding enheter som gör att du gt insiktsinformation på åtta språk (kinesiska, engelska, franska, tyska, ryska, japanska, koreanska och spanska)

Yu trädgård

Adress:218 Anren St, Huangpu Qu, Shanghai Shi, Kina, 200010
Hemsida: Klicka här


Yuyuan Garden är en berömd klassisk trädgård i hjärtat av det livliga Shanghai. Det går tillbaka till den legendariska Mingdynastin. Här finns sex hisnande områden bestående av många paviljonger, hallar, rockeries, dammar och kloster.

TILLGÄNGLIGHETSANPASSAT BOENDE I SHANGHAI

Med det enorma urvalet kan du bestämma över din budget och storleken på boenden du behöver på din semester till tillgängliga Shanghai. Alla semesterbostäder: lägenheter, stugor och hotell är utrustade med hissar och ramper. I tillägg har de Blindskrift etiketter för de med synskada. Om du inte är rädd för höjder, överväga att ta boende i en av de höga skyskrapor för att njuta av andfådd utsikt över Shanghai.
Vidare vår hemsida erbjuder tre tillgänglighetsalternativ för dig att välja. Välj bara din nivå av rörlighet och välj från en lista över tillgängliga boenden som har många bekvämligheter. Våra semesterbostäder är rullstolsvänliga med roll-in duschar, grab rails, hissar och steg fri tillgång.

Oavsett var du vill spendera dina funktionshindrade semester hittar du lämpliga semesterbostäder. Vi har tillgänglighetsanpassade boenden centralt belägna nära de viktigaste och mest bekväma områdena, eller säkra och bekväma i utkanten. Du kan boka olika typer av semesterbostäder: hotell som erbjuder lokal smak och alla bekvämligheter i home.as samt eleganta Luxury Apartments i centrum av tillgängliga Shanghai till stora semesterstugor i utkanten av staden.

TA DIG RUNT I SHANGHAI MED EN DISIBILITY – TILLGÄNGLIG TRANSPORT

Om du använder rullstol eller har andra mobilitetsbehov har Shanghai vidtagit åtgärder för att göra sig tillgänglig för alla. Att vara en ganska platt stad, manövrering på trottoarer och gator är relativt lätt. Det finns speciella gatukorsningar med ljud för dig som är synskadad. Dessutom hittar du många ramper för dem som har ett funktionshinder. Ett antal taxi- och biltjänster kan transportera dig och din rullstol över staden. Att reservera sig framåt är ofta en bra idé för största möjliga bekvämlighet.

Add Comment

Click here to post a comment