Äldre Resenärer Beijing Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Kina Resetips Resmål Säsong Våren Yngre resenärer Kina

Peking tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Peking tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Peking

Ditt nästa äventyr är närmare än du tror. Våra tillgängliga lägenheter och hotell ger dig friheten att börja planera din resa idag. Den kinesiska huvudstaden i Peking med sin intrig och historia är ett utmärkt reseval för din nästa semester. Med så många lättillgängliga boenden som finns i hela denna folkrika kinesiska stad finns det inget som håller dig tillbaka.

Funktionshinder Friendly Semesterbostäder

Vi vet att många funktionshindrade resenärer blir frustrerade när de försöker hitta semesterbostäder som uppfyller deras behov. Det är därför vi ser till att var och en av våra hotell och lägenheter erbjuder rullstolstillgänglighet för att rymma varje familjemedlem. Genom att låta dig hitta den perfekta platsen inom din budget kan du fokusera på hur du spenderar ditt besök.

Tillgängliga Peking Aktiviteter

Peking erbjuder så många spännande val att du är säker på att aldrig bli uttråkad. Bara en och en halv timmes bilresa från Peking måste Kinesiska muren inkluderas på vilken resplan som helst. Det finns inget som att se det med egna ögon. Den helt restaurerade sektionen på Mutianyu erbjuder kabel-sätt för dig att nå toppen, medan Badaling har en ramp och ett lyftsystem för enklare tillgänglighet. Du måste också besöka historiska Tiananmen Square för att se var så många historiska händelser inträffade. Området är helt rullstolsvänligt. Sommarpalatsets skönhet får inte heller missas, eftersom det kanske är den bäst bevarade kejserliga trädgården i världen.

Semesteruthyrning

Vad du än bestämmer dig för att göra under ditt besök, är vi säkra på att du kommer tillbaka utvilad och full av spännande nya minnen för att hålla en livstid. Hitta det perfekta tillgängliga boendet för din resa till Peking och kom igång på ditt äventyr idag.

Add Comment

Click here to post a comment