Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Kina Nanjing Resetips Resmål Säsong Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Kina

Nanjing tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Nanjing tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Nanjing är den södra huvudstaden i Kina (Peking är den norra). Det har många historiska platser, inklusive Ming gravar, som anges som en UNESCO världsarvslista. Med 5 miljoner människor som för närvarande bor där, är det ett viktigt ekonomiskt centrum, med skyskrapor dominerar den imponerande skyline, blanda det nya med det gamla.

Ta sig runt i Nanjing med ett funktionshinder

På grund av sin modernitet och storlek, det finns många funktioner för dem med en fysisk funktionsnedsättning och andra nedskrivningar. Kollektivtrafiken är ett varierat nätverk som inkluderar ramper, hissar, låga golv på bussar och mer för att hjälpa dem i rullstol eller med andra funktionshinder.

Hitta de bästa boendena för personer med funktionshinder

Om du är en resenär som använder en rullstol, kommer du att upptäcka att ett stort antal Nanjing hotell, lägenheter och andra typer av boende, både lång och kort sikt, har bra erbjudanden för dig. Om du planerar att åka till Nanjing, lönar det sig att boka tidigt för att säkerställa att du får det bästa urvalet. Oavsett om du behöver något på bottenvåningen eller på toppen av ett höghus, har Nanjing ett utmärkt val av boende för dig att välja mellan.

Njut av den bästa Nanjing oavsett om du reser solo eller med en följeslagare

Med så många historiska attraktioner i Nanjing kommer din resväg att vara full av utforskning av ett antal fantastiska sevärdheter. Medan vissa av dessa är omöjliga att navigera i rullstol, är ett imponerande antal av dem tillgängliga för resenärer som använder rullstol.

Add Comment

Click here to post a comment