Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hongkong Kina Öar & halvöar Resetips Resmål Säsong Sommaren Våren Yngre resenärer Kina

Hong Kong tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Hong Kong tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Hong Kong

Du hittar de bästa och mest tillgängliga hotell, lägenheter, och semesterbostäder till rimliga priser som finns i alla storlekar och stilar. Oavsett om du letar efter ett kök eller extra bad hittar du exakt det du söker.

Kollektivtrafik i Hong Kong är lätt!

Låt dig inte skrämmas av storleken på denna spektakulära stad. Kollektivtrafiken rankas mycket högt för dem med funktionshinder. Att ta sig runt med tunnelbana och buss är möjligt och trottoarer är breda, samt utrustade med ramper som gör manövrering enkelt. Transitmyndigheten har anpassat nedladdningsbara häften speciellt för dem med varierande nivåer av särskilda behov. Att ta sig till och från flygplatsen är också lätt på flygplatsen express. Många taxibilar är utrustade för att hantera de i rullstol eller som är funktionshindrade. Taxi tar inte betalt för hantering av rullstolar eller kryckor. I Hong Kong är de flesta gatukorsningar utrustade med hörbara och taktila enheter för resenärer med synnedsättningar.

Add Comment

Click here to post a comment