Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hangzhou Kina Resetips Resmål Säsong Våren Yngre resenärer Kina

Hangzhou tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Hangzhou tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Hangzhou

En av de sju gamla huvudstäderna i Kina, Hangzhou är på en gång pittoresk och fylld med karaktär. Omgiven av vackra vatten, och prydd med pagoder och gamla träbroar, fängslar denna stad alla som gör resan, belöna dem med hisnande vyer och arkitektur. Marco Polo beskrev en gång Hangzhou som den finaste och lyxigaste staden i hela världen. Och det här är från en kille som kom runt.

Att ta sig runt lätt för dem med ett funktionshinder i Hangzhou

Du kan ta dig runt via buss, båt och tåg i Hangzhou. Det finns ett antal hytter som kan ta emot dem som reser med rullstol eller annan utrustning. För att säkerställa största möjliga bekvämlighet är det bäst att ringa en taxioperatör i förväg för att säkerställa att din taxi kan uppfylla dina krav. Det finns ett antal båtar som använder ramper eller har personal som kan hjälpa dem med nedsatt rörlighet.

Var kan man bo i Hangzhou för resenärer som har ett funktionshinder eller använder en rullstol

Det finns ett antal lyxiga och full service hotell och spa som kan skämma bort och ge en fantastisk vistelse för alla. Oavsett om du behöver en stor uppsättning rum för dig och din familj eller reser ensam, kommer du inte bli besviken med den servicenivå och boende som Hangzhous hotell och lägenheter kan ge.

Saker att inte missa i Hangzhou

Det är viktigt att njuta av en av de många båtturer som presenterar det bästa av Hangzhou. Välj från ett komplett utbud av operationer som kan hjälpa de resenärer som använder rullstol eller med andra krav på rörlighet. Dessutom finns det underbar gammal arkitektur att uppskatta.

Add Comment

Click here to post a comment