Äldre Resenärer Berg & Grottor Demografiska Familj med barn Geografi Guilin Hösten Kina Resetips Resmål Säsong Sommaren Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Kina

Guilin tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Guilin tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Guilin

Beläget i södra Kina, anses Guilin vara pärlan i Kinas reseindustri. Med exotiska och dramatiska landskap, nästan överallt du ser hittar du fantastiska landmärken, berg, floder och mycket mer. Det är grejer av drömmar och säker på att ge besökarna med fantastiska minnen att ta hem och vårda för evigt. I synnerhet är det känt för sina märkligt formade kullar utbrott från jorden, tungt klädd i grön vegetation. Dessa är omgivna av klart, glittrande vatten. För dem som reser med ett funktionshinder, är Guilin ganska kompakt stad, vilket ökar lättheten att ta sig runt.

Den bästa transporten i Guilin för dem i rullstol eller med ett funktionshinder

Sedan OS 2008 har stora ändringar och framsteg gjorts i Kina för att öka rörligheten för dem med funktionshinder. Det finns ett urval av underbara researrangörer som specialiserar sig på att ta emot resenärer i rullstol eller andra funktionshinder. De kan hantera alla arrangemang så att gästerna kan fokusera på den fantastiska omgivningen.

Det bästa boendet i Guilin för dem som reser med ett funktionshinder

Många hotell och lägenheter har enkel rullstol tillgång i åtminstone en del av byggnaden med dedikerade rum som har rymliga badrum som rymmer en rullstol i badrummet. Du hittar ett antal hotell, både moderna och traditionella, som har rum i en rad budget och storlek, vilket gör det enkelt för alla att hitta boende som bäst matchar deras behov.

Add Comment

Click here to post a comment