Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Guangzhou Hösten Kina Resetips Resmål Säsong Våren Yngre resenärer Kina

Guangzhou tillgänglig reseguide till funktionshindrade vänliga semester

Guangzhou tillgänglig reseguide till funktionshindrade vänliga semester

Guangzhou Helgdagar

Nu är det dags att komma bort och upptäcka en spännande ny stad. Den kinesiska staden Guangzhou är just det och det perfekta resmålet för dig nästa helgdagar. Beläget nordväst om Hong Kong, råkar den populära staden vara Kinas mest trafikerade hamn och den tredje största staden i landet. Dess rika historia och främsta läge ger den en mångsidig och unik känsla.

Funktionshinder Friendly Semesterbostäder

Resor till staden har aldrig varit enklare. Vi erbjuder ett brett urval av tillgängliga hotell och lägenheter på fantastiska platser i hela staden. Alla våra semesterbostäder erbjuder rullstolsåtkomst och ligger på en mängd olika prispunkter, så du är säker på att hitta det bästa boendet för dig.

Vad göra i Guangzhou

Staden erbjuder en imponerande skyline, och det finns kanske ingen bättre plats att visa den än från Canton Tower. Byggnaden står som det högsta TV-tornet i världen och har ett observationsdäck för fantastisk utsikt. Du kan också se den tredje största floden i Kina, Pearl River, eftersom den flyter genom staden. Många besökare älskar att ta en av de många flodkryssningar för ett annat perspektiv av Guangzhou. Shamian Island är också ett måste.. Grannskapet är mer avslappnad än själva staden och historiskt var hem för utländska köpmän som bodde längs sina trädkantade gator. Idag är det ett bra område för shopping och restauranger.

Tillgängliga hotell och lägenheter

 

För den funktionshindrade resenären är tillgänglighet nyckeln till njutning under någon semester. Det är därför vi fokuserar på att hitta de mest tillgängliga semesterbostäderna i staden. Vi vet att inte alla resenär har samma behov, så vi hjälper gärna alla att hitta den bästa passformen för dem.

Add Comment

Click here to post a comment