Afrika Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Kenya Nairobi Resetips Resmål Säsong Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Kenya

Nairobi tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Nairobi tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Nairobi

Nairobi är kenyas livliga huvudstad. Det är en stad i världsklass med en stor internationell befolkning. För första gången resenärer till Nairobi de kan förvänta sig att komma in i en färgstark och dynamisk stad som har några otroliga rätter tillsammans med bra teater, musik och kultur. Och inte alltför långt ut ur staden är några vilda djur och safari som drar miljontals resenärer, de med och utan funktionshinder, kamera i släptåg, för att få en glimt av några av de mest kungliga och exotiska varelser på jorden.

Ta sig runt i Nairobi med ett funktionshinder

Nairobi Airport är måttligt tillgänglig för dem som använder rullstol eller har en annan typ av funktionshinder. JKIA Airport har också anläggningar som kan hjälpa resenärer med särskilda krav. Det rekommenderas starkt att kontrollera först med ditt flygbolag innan resan för att säkerställa att ta sig runt med största lätthet.

Att få de bästa tillgänglighetsvänliga hotellen och lägenheterna i Nairobi

Nairobi har ett utbud av tillgänglighetsvänliga boenden som erbjuds i en rad priser. Generellt sett de som kostar lite mer erbjuder också ett mer omfattande utbud av bekvämligheter inklusive fullt tillgängliga badrum, hissar och extra personal som kan hjälpa gäster med funktionshinder eller gäster som använder en rullstol mest effektivt.

Att åka på safari med ett funktionshinder

Det finns ett urval av duktiga organisation och researrangörer som kan hantera alla aspekter av resor med funktionshinder för att säkerställa att de har en bra safari upplevelse. Kontrollera resurser online för att upptäcka vilka som bäst passar dina krav.

Add Comment

Click here to post a comment