Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Kanada Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Sommaren Vancouver Våren Yngre resenärer Kanada

Vancouver tillgänglig reseguide till funktionshindrade vänliga semester

Vancouver tillgänglig reseguide till funktionshindrade vänliga semester

Vancouver är en av de mest beterbara städerna på planeten. En progressiv stad som ligger på västra sidan av Kanada, har ett rykte om sig att vara en av de mest tillgängliga städerna i världen att besöka. Från deras moderna transporter till innovativa bostäder, besökare som reser med ett funktionshinder eller de i rullstol kommer att finna att Vancouver är en stad som bryr sig om att göra det enkelt för alla att uppskatta det bästa det har att erbjuda.

HANDIKAPPANPASSADE VÄNSKAPSAKTIVITETER I VANCOUVER

Om du använder en rullstol eller annan utrustning för att hjälpa till med rörligheten hittar du att många Vancouver attraktioner har utformats för att möjliggöra enkel manövrerbarhet. De flesta attraktioner tydligt ange på sina webbplatser exakt vad som väntar om du besöker med ett funktionshinder.

Vetenskap Världen

Adress: 1455 Quebec St, Vancouver, BC V6A 3Z7, Kanada
Hemsida: Klicka här

Upptäck den roliga och interaktiva miljön på Science World! Detta fantastiska museum är lätt att känna igen eftersom det är inrymt i en gigantisk silvergolfboll. Detta rullstolsvänliga moderna museum för vetenskap, teknik och naturhistoria har sex intressanta permanenta gallerier. Delta i vetenskapliga demonstrationer och interaktiva skärmar på BodyWorks, Eureka, Illusions, Kidspace, Our World och Sök gallerier.

Granville ön

Adress: 1669 Johnston St, Vancouver, BC V6H 3R9, Kanada
Hemsida: Klicka här


Planera en flykt till Granville Island, en urban oas vid havet som har allt. Låt ditt äventyr utvecklas och upptäck den fantastiska marknaden för färsk mat och läckra bistroer och kaféer, till teatrar, hantverksverkstäder unika butiker och fantastisk utsikt över staden och bergen.

H. R. MacMillan rymdcentrum

Adress: 1100 Chestnut St, Vancouver, BC V6J 3J9, Kanada
Hemsida: Klicka här

Utforska universums underverk vid H. R. MacMillan Space Centre. Njut av levande vetenskapsdemonstrationer eller låt dig fördjupa dig i natthimlen. Dessutom kan du ta en simulerad rymdresa. Du kan också kontrollera hur du skulle se ut som en utlänning. Den vita utrymmet fartyget byggnad som rymmer museet är helt rullstolsvänlig

TILLGÄNGLIGHETSANPASSAT BOENDE I VANCOUVER

Som en av de mest progressiva städerna i världen har Vancouver ett fantastiskt utbud av tillgängligt boende för dem som reser med ett funktionshinder eller de som sitter i rullstol. Många av hotellen, lägenheterna och stugorna har hissar och ramper. Dessutom kommer du att upptäcka att många semesterbostäder erbjuder besökare rullstolsrum som har badrum som är funktionshinder vänliga med rulle i duschar och barer handräcke samt i rum bekvämligheter såsom hissar eller steg fri tillgång. Först och främst berätta för oss din tillgänglighet behöver sedan helt enkelt plocka från semesterbostäder som uppfyller dina kriterier.

Fristående lägenheter är vägen att gå, med alla bekvämligheter du behöver för avkopplande funktionshindrade semester under ett tak. Om du föredrar stugor dina alternativ är många och sträcker sig från en 100 år gammal eleganta stugor i utkanten till restaurerade stugor ligger i stan och mer. Du kan också planera ditt boende i femstjärniga hotell eller lyxiga retreater; på Handiscover kan du hitta dem alla.

TA DIG RUNT I VANCOUVER MED EN DISIBILITY – TILLGÄNGLIG TRANSPORT

Oavsett om du har en hörsel, syn- eller rörelsehinder, kommer du att njuta av lättheten att ta dig runt i Vancouver. Dessutom bussar och tåg är rullstolsanpassade, och det finns många funktioner som hjälper dem med en syn- eller hörselskada. Du kan också dra nytta av blindskriften runt stadens vägkorsningar, transitstopp med mera. Vid korspromenader kan de med en synnedsättning korsas säkert med ljudkommunikation.

Add Comment

Click here to post a comment