Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Kanada Resetips Resmål Säsong Sommaren Toronto Våren Yngre resenärer Kanada

Toronto tillgänglig reseguide till funktionshindrade vänliga semester

Toronto tillgänglig reseguide till funktionshindrade vänliga semester

 

Toronto är en elegant stad i världsklass med en kosmopolitisk blandning av bra shopping, utmärkta restauranger och rik kultur.

Samtidigt är Toronto atmosfär som en liten, säker och vänlig stad, med glada invånare som tycker om att vara en del av en dynamisk gemenskap där något nytt alltid händer.

Toronto är också ett utmärkt resmål för att besöka för resenärer med funktionshinder. Du hittar många företag och attraktioner som gör deras faciliteter tillgängliga för alla, inklusive de som använder rullstol.

Funktionshindrade vänliga aktiviteter i Toronto

CN-tornet

Adress: 01 Front St W, Toronto, ON M5V 2T6, Kanada
Hemsida: http://www.cntower.ca/intro.html
CN Tower är Torontos högsta och mest representativa landmärke. Våga gå på luft eller mer exakt över glasgolvet 113 våningar ovanför marken.

En resa till CN Tower är inte komplett utan en måltid på en av de tre restaurangerna. Långt upp finns en prisbelönt fine dining Restaurang: The 360.

Dessutom finns det Horizons en exklusiv bistro eller den avslappnade Le Café som kan tillfredsställa varje aptit.

Torontoöarna

Hemsida: http://torontoislands.org/
Ta en 10-minuters färjetur till en värld av lugn urban utopi. Det finns något för alla på Toronto islands: en barntröjpark, den rullstolsvänliga Centre Island-stranden med stora rastplatser, cykelvägar och fantastiska trädgårdar. Dessutom kan du koppla av på petting zoo, Långt nog Farm.

Kungliga Ontario museum

Adress: 100 Queens Park, Toronto, ON M5S 2C6, Kanada
Hemsida: http://www.rom.on.ca/en#/gallery/recent

Royal Ontario Museum erbjuder en hel värld att utforska. Med mer än sex miljoner objekt i sina samlingar, uppdelade i 40 olika gallerier finns det något nytt att upptäcka runt varje hörn.

Museet erbjuder informativa och aktuella utställningar på allt; du kan stå bredvid kända dinosaurier eller utforska en av gravarna i Ming dynastin.

Dessutom kan du beundra museets vågade exteriör. Detta rullstolsvänliga museum har tagit fram en tillgänglighetsplan för att avlägsna eventuella hinder för resenärer med funktionshinder.

Museet är lättillgängligt; den erbjuder rullstolslyftar, tillgängliga för personer som använder sina egna rullstolar eller de som erbjuds av museet.

Tillgänglighetsanpassade boenden i Toronto

Söker tillgängliga semesterbostäder i Toronto eller helt enkelt vill veta att det finns bra hotell, lägenheter eller stugor där du kan bryta din resa längs vägen? Sök och du skall hitta en rad semesterbostäder i den tillgängliga Toronto.

Du kommer också att ha ett stort utbud av boenden som ger enkel tillgänglighet för dig med funktionshinder eller för dig som använder rullstol.

Därav många kort och lång sikt hotell, lägenheter och stugor finns på bottenvåningen. Många har även ramper och hissar. Börja med att välja vilken tillgänglighetsnivå du behöver.

Vidare är våra semesterbostäder rullstolsvänliga med handikappanpassade badrum med inrullningsduschar, hissar eller stegfri tillgång.

Boka i förväg för att välja från det bredaste utbudet av tillgängliga boenden. Kontakta inte via e-post: booking@handiscover.com eller på telefon: +44 1550 400022 (Storbritannien)

Ta dig runt Toronto-Accessible Transportation

Från flygplatserna till den utmärkta inre och yttre staden kollektivtrafik, gör Toronto det lätt att ta sig runt.

Många byggnader inklusive flygplatsen har flera mycket synliga hissar som ger enkel tillgång för flygpassagerare som anländer till Toronto.

Från flygplatsen kan du också ta en taxi, varav många kan transportera en rullstol eller annan utrustning. Dessutom har bussar dedikerade sittplatser för dem med funktionshinder.

Andra användbara resetips

Andra underbara resmål och stränder runt om i världen!

För närvarande tillhandahåller vi £ 25 rabatt kupong för den första bokningen!!

 

Add Comment

Click here to post a comment