Äldre Resenärer Amman Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Jordanien Resetips Resmål Säsong Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Jordanien

Amman tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Amman tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Amman

Mellanöstern erbjuder en unik reseupplevelse för din nästa semester. Amman, Jordaniens huvudstad, är en modern stad blandad med romerska ruiner och traditionell kultur och är ett utmärkt val för dina resor. Alla kan njuta av denna otroliga stad med våra tillgängliga semesterbostäder.

Tillgängliga hotell och lägenheter

Vi vet att resor kan verka skrämmande när du måste oroa dig för ditt boendes tillgänglighet, men med våra handikappvänliga hotell och lägenheter har forskningen gjorts för dig. Alla våra semester lägenheter erbjuder rullstol tillgång. Du kan hitta rätt passform för din budget och koppla av när du kommer till Amman i ett boende som uppfyller dina specifika behov.

Amman Aktiviteter

Medan du planerar ditt äventyr, se till att inkludera några saker i din resväg. Citadellet är tillgängligt och beläget i hjärtat av centrala Amman. Det finns kvarlevor från de romerska, bysantinska och Umayyadperioderna. Historieälskaren kommer definitivt att njuta av ett besök. Den romerska amfiteatern ligger också i stadens centrum och är välbevarad. Royal Automobile Museum är roligt att besöka för bilentusiasten, eftersom det visar ett brett utbud av bilar, inklusive rovern som används för att filma The Martian. Du kan också ta en dagstur för att besöka den lägsta platsen på jorden, vid Jordans Döda havet. Alla i din grupp är säker på att njuta av sitt besök.

Tillgängliga Semesteruthyrning

Börja planera din resa till denna underbara Jordan stad idag. Våra tillgängliga semesterbostäder finns nu och tillgodoser den funktionshindrade resenären. Alla förtjänar ett äventyr och Amman är en utmärkt plats att ha din.

Add Comment

Click here to post a comment