Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Italien Pompeji Resetips Resmål Säsong Sommaren Våren Yngre resenärer Italien

Pompeji tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Pompeji tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

 

En verkligt imponerande syn från den antika världen, pompeji är vad som återstår av en 2000-årig romersk stad. Kombinera din resa här med de närliggande Herculaneum-ruinerna för en mer rullstolsvänlig resa och en bättre bild av vad som hände för alla dessa år sedan.

Koppla av efter en lång dag med att utforska dessa ruiner genom att boka garanterat tillgängliga Pompeji semesterbostäder från Handiscover.

Handikappanpassade vänskapsaktiviteter i Pompeji

Navigera ruinerna av Pompeji kan vara utmanande för dem som är rullstolsbundna, men tillgänglighet är möjligt att några av de mest intressanta delarna tillsammans med omgivande attraktioner.

Utforska ruinerna

pompeii ruin

Pompeji Hemsida – Klicka här
Inte bara är Pompeji ett bra resmål för att se otroliga stadsruiner, du kan också utforska de närliggande Herculaneum-ruinerna. Vid Herculaneum, utnyttja två rullstolsramper.

Ta sedan den tillgängliga bron in i den antika staden. Medan dessa ruiner är mindre än Pompeji, erbjuder de lättare tillgång och promenader för funktionshindrade och seniorer med rörlighet oro.

Upplev Museo Archeologico Regionale

Adress – Via Bara All’Olivella, 24, 90133 Palermo, Italien
Hemsida – Klicka här
Oavsett om du väljer att stanna i Neapel eller inte, är det arkeologiska museet här en värdig följeslagare destination till ruinerna.

Hitta bevarade mosaiker från ruinerna här och ta reda på varför de var så viktiga för det gamla livet. Mycket av museet är rullstolsvänligt vilket gör det bra för alla besökare.

Trädgård av rymlingarna

Hemsida – Klicka här
Medan du turnerar ruinerna, se till att se trädgården för flyktingar. I denna trädgård, hittar du en speciellt rekonstruerad trädgård planterad med blommor som påminner om antiken. Också, i trädgården, det finns gipsavgjutningar av offer för Vesuvius utbrott.

Tillgänglighetsanpassade boenden i Pompeji

Med Handiscover har du tillgång till ett brett utbud av hotell, lägenheter och semester uthyrning inklusive hela hus och stugor med tillgänglighet.

Du berättar vilka funktioner du behöver som hissar, rulle i duschar, hissar, ramper och mer och vi hittar ditt boende garanterat passar dina behov. Tveka inte att kontakta via e-post: booking@handiscover.com eller på telefon: +44 1550 400022 (Storbritannien)

Så enkelt är det! Och med vårt nätverk av världsomspännande semesterbostäder behöver du aldrig låta begränsa din resa på grund av funktionshinder.

Ta dig runt i Pompeji-tillgänglig transport

Med kunskap och lite planering kan du få ut det mesta av ditt Pompejibesök även med rörlighetshänser. Även om du kanske inte kan komma åt varje enskild tillgänglig del av ruinerna, de stora delarna har tillgänglighet och är värda ett besök. Tänk på dessa tips och transportsätt när du reser i och runt Pompeji.

Circumvesuviana Tåg

Hemsida: Klicka här
Boka en tillgänglig tågtur i Pompeji och Sorrento. Även på turnén kommer din guide faktiskt att omstutna tåget för att göra rutten lätt att komma åt! Efter din tågresa till Pompeji och din tillgängliga turné där, sedan fortsätter du på tåget till Sorrento.

Besök de charmiga restaurangerna, gatorna och säljarna i Sorrento innan du tar en lätt att komma åt, den stegfria färjeturen tillbaka till Neapel.

Neapels kryssningshamn

Kryssning området från fullt tillgängliga Neapel Port som centralt beläget till de flesta stora attraktioner. Även om du har en tung elektrisk rullstol att brottas med, kan Neapels hamn fortfarande lätt nås och inga avancerade reservationer krävs! Läs mer om fördelarna med kryssningsterminalen här: Klicka här

Låt Handiscover hjälpa dig att göra ditt Pompeji-besök oförglömligt med vårt urval av hotell, lägenheter och semesterbostäder som garanterat innehåller funktioner för att göra dig och dina nära och kära bekväma.

Vi är här för att se till att du får ut det mesta av din resa och för att erbjuda det absolut bästa urvalet av tillgängliga boenden runt om i världen!

Annan nyttig reseinformation

Andra underbara resmål och stränder runt om i världen!

För närvarande tillhandahåller vi £ 25 rabatt kupong för din första bokning!

Add Comment

Click here to post a comment