Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Geografi Italien Kuster & Klippor Pisa Resetips Resmål Säsong Sommaren Våren Yngre resenärer Italien

Pisa-anpassad reseguide till handikappanpassade semester

Pisa-anpassad reseguide till handikappanpassade semester

För en fantastisk semester i Pisa

Saker att göra i Pisa

Besök den lutande rundturen i Pisa

Ta en bild framför Pisas mest kända landmärke. Utforska här på egen hand eller ta en tillgänglig Livorno-turné. Medan tornet saknar en hiss, ger det fortfarande en stor foto op. Dessutom kan du enkelt ta dig till närliggande Baptistery Cathedral som har rullstolsvänliga ramper.

Utforska Miraklets fält

Medan du besöker tornet, stanna för att njuta av de många historiska byggnaderna nära Miraclesfältet. Besök sådana platser som San Michele kyrka, Piaggio-parken och San Rossore-parken. Anses både en världsklass arkitektoniska komplex och anses helig av den katolska kyrkan, är fältet definitivt värt ett besök. Seniorer, funktionshindrade och alla med rörlighet frågor kan utforska med lätthet i denna ganska platt, nära område.

Handla på Piazza Delle Vettovaglie

Shoppa och ät som en lokal på denna utomhusmarknad med lokala råvaror, bakverk och mycket mer. Italienarna definitivt vet hur man gör en matmarknad väl så missa inte möjligheten att handla i denna eller en av de lokala marknaderna. Platta gator gör tillgången ganska enkel för rullstolsanvändare, seniorer och funktionshindrade.

Tillgänglighetsanpassade boenden Pisa

Från soliga privata rum till hela lägenheter med otrolig utsikt över staden, har Handiscover dina ideala Hyror i Pisa. Med våra garanterade funktioner som är tillgängliga, boka bekymmersfri för att få den bekväma och avkopplande Pisa-semestern du förtjänar.

Hur ta sig runt Pisa

Med väldigt många insatser för att göra detta populära område mer tillgängligt under de senaste åren, är Pisa en av de enklaste att navigera för dem med rörlighet frågor. Även om det kan du räkna med platta gator och ramp tillgång till stora attraktioner. Ta dig runt i detta kompakta område till fots eller rullstol. Sedan hyr du en bil för att komma till omgivande områden och Toscana.

Sök efter dina Tillgängliga boenden nu!

 

Add Comment

Click here to post a comment