Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Italien Milano Resetips Resmål Säsong Sommaren Våren Yngre resenärer Italien

Milano reseguide för en handikappanpassad semester

Handiscover
Accessible Holiday Rentals Milan - Disabled holidays

Milano tillgängliga reseguide för en handikappanpassad semester

För en stor semester i Milano

Milan är känt som mode huvudstad i världen. Den är snygg, sofistikerad och har det bästa som finns att erbjuda i lyx och kvalitet. Milano är också fullmatat med otroliga historiska och moderna attraktioner som lätt kan fylla en veckor lång semester resväg. Du snubblar på skönhet och finst över hela denna kosmopolitiska stad.

Resor är enkelt för alla oavsett vilken funktionsvariation

Bankomaten är transportföretaget som täcker alla bussar, spårvagnar och under jord. Många bussar är nu utrustade med låga trösklar för att underlätta begränsad rörlighet och rullstolsrörlighet. Och nu har många av de underjordiska stationerna hissar/ hissar för att ta emot dem som behöver särskild assistans. Båda flygplatserna i Milano är handikappanpassade för sina passagerare.

Variation och val, semester- och semesteruthyrning, lägenheter och hotell

Även om det finns många hotell, lägenheter och andra semesterbostäder som är handikappvänliga, är det ofta bra att söka boende i förväg eftersom de kan boka upp veckor i förväg. Det finns dock ett stort urval, oavsett vad ditt partis storlek eller budget.

Milanos bästa handikappanpassade attraktioner

Även om det ofta är viktigt att ringa i förväg för att säkerställa enkel rörlighet, många av Milanos största attraktioner – inklusive Dome och Civic Museum of Contemporary Art – erbjuder tillgänglighet till personer med olika begränsningar. Du kan också njuta av att smaka på köket hos några av de bästa kockarna i Milano, oavsett vad dina krav.

Add Comment

Click here to post a comment