Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Genua Geografi Italien Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Sommaren Stränder Våren Yngre resenärer Italien

Genua tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Genua tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Genoa travel dissabled wheelchair accessible

Ta in den awe-inspirerande utsikten över norditalienska dalar, bevarad medeltida arkitektur och mer på ett av landets dolda pärlor, Genua.

Denna ofta förbisedda stad är fylld med historia och mindre kända sevärdheter som är lika otroliga som mer populära närliggande städer. Med handikappanpassade rundturer och Tillgänglighetsanpassade SemesteruthyrningAr Genua från Handiscover kan du ha en italiensk semester för livet.

Skriv in dig där du vill åka så visar vi dig de bästa tillgängliga boendena i det området!

Saker att göra i Genua

1 Bäst av italienska rivieran Accessible Driving Tour

Rid i en bekväm och helt rullstolsvänlig van för denna 8-timmars körtur som har stannar vid Santa Margherita och Portofino tillsammans med Genua.

Börja med att hämtas på kryssningsterminalen av din certifierade förare och tillgänglig van. Då kommer du att resa för att se berömd arkitektur, framstående hem och Portofino Regional National Park. Medan du är på turnén, provsmaka crusty focaccia bröd från ett lokalt bageri du kommer att stanna i.

2 Höjdpunkter i Genua Accessible Cruise Excursion

Få en ännu mer djupgående titt på den medeltida arkitekturen och konsten i Genua med denna körningsutflykt. Ta en tillgänglig van med rampen för att se underbara panoramautsikt, “dolda” konstverk och mycket mer.

Därefter, vid middagsstoppet för en äkta italiensk måltid på en fullt tillgänglig restaurang. Båda dessa körturer är bra för seniorer och de med rörlighet frågor.

3 Akvariet i Genua, det största i Europa

Aquarium of Genoa

Lär dig om det otroliga havslivet i området och bortom i denna unika skeppsformade byggnad. Medan du är här kommer du att stöta på sådana attraktioner som Den gamla världen Vs. Nya världsvyn. Denna utställning gör det möjligt för besökare att se hur havet skulle ha sett ut i 1492 jämfört med dagens moderna.

Det är så coolt att du kan se marina djur, som maneter, haj och delfiner från olika vyer. Du måste komma för att få en upplevelse om den blå planeten.

Hyr en rullstol eller ta med dig egen för att komma till denna rullstolsvänliga attraktion.

Hur ta sig runt Genua

För att uppleva Genua som en lokal, är det bättre att veta hur man tar sig runt det. Geona har en mängd olika transportalternativ som du kan välja mellan.

Dra nytta av nya initiativ i Genua för att hyra en 4-hjulig scooter för att ta dig runt i stan. Sedan, för längre resor, hyra en tillgänglig taxi. Ring minst 3 dagar framåt till flygplatsen när du kommer in för att låta dem veta din nivå av hjälp som behövs och de kommer gärna att rymma dig.

1 Transfer till flygplatsen

Innan du planerar en trevlig semester till Genua, måste du noga kolla in några tips om att flyga som rullstolsanvändare. Bokning dina biljetter tidigt för att ha de mest bekväma sittplatser och uttrycka dina behov till flygbolaget och flygplatspersonal är verkligen viktigt.

När du anländer till Genua flygplats (Cristoforo Colombo Airport), för det första, måste du boka en pålitlig pendelservice för att hjälpa dig att nå ditt hotell enkelt. Du kan hyra en underbar rullstolsbil.

2 Tillgänglig taxi

Geona är en fantastisk stad full av utsökt mat, historisk arkitektur och kultur. Så, tillbringa flera dagar i Genua för att känna sin dolda skönhet!! För att ta dig runt i staden kan du förboka en pålitlig och bekväm taxi som kan hjälpa dig att ha mest erfarenhet från första början.

Tillgänglighetsanpassade boenden Genua

Bo i hjärtat av denna mindre kända stad och vara omgiven av historia. Både moderna hotell och historiska rum finns att hyra med all den komfort och bekvämlighet du förtjänar. Boka med Handiscover idag för att få ut det mesta av funktionshindrade tillgång Genua resa. För närvarande har vi tillgång till mer än 150.000 hotell i över 50 länder. Här är några bra exempel från vår hemsida. För fler alternativ och personlig support kan du kontakta oss via e-post: booking@handiscover.com eller på telefon: +44 1550 400022 (STORBRITANNIEN). Tveka inte att använda våra £ 25 rabattkupong för din första bokning! Klicka på bilderna för att se mer detaljinformation om tillgängligheten i och utanför fastigheten!!

Annan tillgänglig reseinformation i Genua

Andra Underbara Resmål i Italien och vackra stränder i Europa!!

För närvarande tillhandahåller vi £ 25 rabattkupong för din första bokning!!

Add Comment

Click here to post a comment