Äldre Resenärer Berg & Grottor Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Florens Geografi Hösten Italien Resetips Resmål Säsong Sommaren Våren Vintern Yngre resenärer Italien

Florens reseguide för en handikappanpassad semester

Handiscover
Accessible Holiday Rentals Florence - Disabled holidays

Florens tillgängliga reseguide för en handikappanpassad semester

För en härlig semester i Florens

Skönheten i Florens är oöverträffad. Utsökt i sin arkitektur, dess otroliga stash av hög konst och legendariska italienska köket, som går till Florens gör för en minnesvärd semester. Du kommer att upptäcka att det finns många tjänster som tillhandahålls i Florens som gör det så enkelt som möjligt för alla att njuta av denna eleganta stad.

Ta sig runt vackra Florens med funktionshinder och särskild omsorg

Medan själva staden är mycket gammal och har många gamla gator och gränder, har särskild modifiering möjliggjort ökad manövrerbarhet. Dedikerad och gratis parkeringsplatser finns i överflöd. Många av de offentliga bussarna rider också lågt, så att gå av och på är relativt lätt. Taxibolaget So.co.ta har flera dedikerade fordon för dem med särskilda krav till sitt förfogande. Många restauranger är rullstolsanpassade och handikappvänliga. Det rekommenderas att ringa vidare till någon anläggning innan du går dit för att få specifika uppgifter som rör dina krav.

Otroligt italiensk semester och semester lägenheter, hotell och lägenheter

Eftersom Florens är så historiskt och populärt, hittar du ett brett utbud av hotell och semesterbostäder för dig att välja mellan. Oavsett om du behöver en ramp eller faciliteter som är utformade för dig som är hörsel- eller synskadade, hittar du ett valurval i alla prisklasser. Aldrig har det varit enklare att hitta lämpligt boende på varje budgetnivå.

Add Comment

Click here to post a comment